1מדינת ישראל
New member
קערת בצק ללחמניות
1/2 קילו קמח
1 כף שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1/2 כף מלח
3 כפות שמן קנולה
1/2 1 כפות גדושות אבקת חלב פרווה
1/2 1 כוסות מים חמימים (בקיץ מעט פחות)
לציפוי:
ביצה להברשה
הרבה סומסום לפיזור
מעט סוכר לפיזור
אופן ההכנה ב- וו הלישה
לערבב את כל חומרי הבצק פרט למלח.
לערבב 2 סיבובים ולהוסיף את המלח.
ללוש מס´ דקות לבצק אחיד וגמיש.
לקמח מעט את הבצק בקערה ולכסות עם ניילון למשך כחצי שעה במקום חמים.
מורידים אויר ומתפיחים שוב כרבע שעה.
מחלקים לגודל הרצוי של הלחמניה כ-50 גרם כל אחת.
----------------------------------
רצ"ב קישור למתכונים לבצק הלחמניות ולסלסלה
בכדי שהבצק לא יידבק לקערה, שמים נייר אפיה ומניחים מעליו את הבצק.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=744&aId=92971
1/2 קילו קמח
1 כף שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1/2 כף מלח
3 כפות שמן קנולה
1/2 1 כפות גדושות אבקת חלב פרווה
1/2 1 כוסות מים חמימים (בקיץ מעט פחות)
לציפוי:
ביצה להברשה
הרבה סומסום לפיזור
מעט סוכר לפיזור
אופן ההכנה ב- וו הלישה
לערבב את כל חומרי הבצק פרט למלח.
לערבב 2 סיבובים ולהוסיף את המלח.
ללוש מס´ דקות לבצק אחיד וגמיש.
לקמח מעט את הבצק בקערה ולכסות עם ניילון למשך כחצי שעה במקום חמים.
מורידים אויר ומתפיחים שוב כרבע שעה.
מחלקים לגודל הרצוי של הלחמניה כ-50 גרם כל אחת.
----------------------------------
רצ"ב קישור למתכונים לבצק הלחמניות ולסלסלה
בכדי שהבצק לא יידבק לקערה, שמים נייר אפיה ומניחים מעליו את הבצק.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=744&aId=92971
![](http://img2.timg.co.il/forums/20/1280_0_8021a5b0-19f1-4c70-85d4-66fcc681717b.jpeg)
![](http://img2.timg.co.il/forums/20/1280_0_2be3b39a-7e70-4402-b8d4-3d0d95d98131.jpeg)
![](http://img2.timg.co.il/forums/20/1280_0_ded492aa-7745-4215-9cb5-43eefbc5d316.jpeg)
![](http://img2.timg.co.il/forums/20/1280_0_0bd29139-dfd2-4bfe-88f0-64ef05a43e99.jpeg)
![](http://img2.timg.co.il/forums/20/1280_0_a3e29662-b01e-48c7-9164-44faa64a2daf.jpeg)