קערת בצק ללחמניות

קערת בצק ללחמניות

1/2 קילו קמח
1 כף שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1/2 כף מלח
3 כפות שמן קנולה
1/2 1 כפות גדושות אבקת חלב פרווה
1/2 1 כוסות מים חמימים (בקיץ מעט פחות)

לציפוי:
ביצה להברשה
הרבה סומסום לפיזור
מעט סוכר לפיזור

אופן ההכנה ב- וו הלישה
לערבב את כל חומרי הבצק פרט למלח.
לערבב 2 סיבובים ולהוסיף את המלח.
ללוש מס´ דקות לבצק אחיד וגמיש.

לקמח מעט את הבצק בקערה ולכסות עם ניילון למשך כחצי שעה במקום חמים.
מורידים אויר ומתפיחים שוב כרבע שעה.
מחלקים לגודל הרצוי של הלחמניה כ-50 גרם כל אחת.
----------------------------------
רצ"ב קישור למתכונים לבצק הלחמניות ולסלסלה
בכדי שהבצק לא יידבק לקערה, שמים נייר אפיה ומניחים מעליו את הבצק.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=744&aId=92971









 
למעלה