קערת פירות

חלום שחלמתי אתמול , לשתף אותך שאני בשבועות האחרונים חושבת הרבה על העניין של הדירה......... ולדעתי זאת הסיבה
שאני חולמת על הגרוש הרבה עכשיו.

החלום
אני בבית שלי ופתאום זה מקום העבודה - מגיע הגרוש שלי עם קערת פירות ומגיש לי אותם עם חיוך
אני מסתכלת עליו וללא מילים
לא נגעתי בפירות אלה הסתכלתי ודי נדהמתי....... הפירות בקערה היו יפים
תודה

אלישבע777

Well-known member
שלום יערונת,

הפרוש שלי לחלום על הגרוש המגיש לך קערת פירות מדהימה

היחסים שלך עם הגרוש היו גרועים בשנות נישואיכם והשתפרו עם גירושיכם. בעבר כתבת לי שהיחסים ביניכם טובים. לאחרונה הבנת שהוויתור על חלקך בדירה, הוא ויתור דרקוני וכי עלייך להיות אמיצה ולעמוד על זכויותייך ולא לוותר כפי שעשית בעבר. נדרש ממך אומץ להחליט על תביעה משפטית, וכך להראות לו שאת נחושה להיאבק ואינך מוותרת. כידוע, אנשים מעריכים אנשים אמיצים! אנשים שעומדים על המגיע להם, בעלי נחישות ועמוד שדרה. לא מפחדים להתמודד ולא מוותרים כשהם צודקים. אנשים ותרניים וחלשים אינם אנשים נערצים, מקסימום הם נחשבים ל- "טובים" או "נחמדים". במקרים חמורים ( בסכסוכי ירושות, גירושין וסכסוכים מרים אחרים) ישנם אנשים ( חזקים יותר) המתנכלים להם: סוחטים אותם, מבזים אותם, מזלזלים בהם ומשמיצים אותם.

את הצלחת להראות לבעלך לשעבר שאת התבגרת במשך השנים ואת מסוגלת לעמוד על שלך ועל מה שמגיע לך ולהיאבק בנחישות. והוא ... דווקא בסתר ליבו, מעריך את את אומץ ליבך. הוא גילה פתאום אישה אחרת, חזקה ואמיצה שאינה חוששת ממנו. לא אותה אישה שהוא הכיר בעבר, אלא אחת שהיום יכולה להתמודד איתו . הוא חושש שיש סיכוי שאת תזכי במשפט! אם זה יקרה.... הוא ייראה בקלונו! כולם ( בנכם המשותף ובני משפחתו שמחבבים אותך עד היום) יידעו שהוא עשק אותך כל השנים.

בחלום הוא מגיע אלייך למקום העבודה – מקום פומבי וכולם יכולים לראות שהוא מגיש לך קערת פירות יפים בחיוך!! מה שלא קרה מעולם, כמובן. החלום משקף את הגרוש שלך
מנסה לפייס אותך במתנות, כדי שתרדי מהתביעה שגם היא לא נעימה לו. את חשה שאת מסוגלת לעמוד בה ואת חשה שהוא מוטרד ממנה מאוד. הוא והיה שמח אילו היית נסוגה וחוזרת להיות האישה הקטנה, הצנועה והכנועה של פעם.

אבל... את אינך מתפתה להפתעה הזאת. היא באמת מדהימה, אך את יודעת שהיא אינה כנה באמת, אלא היא נועדה להניא אותך מהמהלך שנקטת. הוא מגיש לך פירות גן עדן, עם חיוך מפתה... את אולי נדהמת אבל אינך נוגעת בהם. למה? כי את יודעת שהוא אינו מתכוון לעזור לך. הכול אינטרסים. את כיום אישה אחרת. את אינך חווה שהמתפתה ל... נחש!

אשמח לחוות דעתך על הפרוש. מה התאים ומה לא התאים.

אלישבע777

Well-known member
היי , אהבתי ומתחברת. אכן כך מרגישה.
האם החלום לא משקף הצלחה במשפט?
החלום אינו נבואי. . אני חושבת שהחלום משקף חוסר אמונה בכוונותיו של הגרוש שלך. אבל אין לו קשר לניבוי הצלחה או לאי הצלחה במשפט. החלום משקף מה שאת חושבת בלבד. מאחלת לך כמובן הצלחה! אחרי המשפט בחלום שיגיע - ספרי ברקע, גם על עניין זה.

למעלה