לאחרונה מדברים הרבה בסביבתי על כך שקפאין מעכב ספיגת ברזל, סידן ומינרלים נוספים ושכדאי להרחיק שתית קפה מהארוחות.
האם אתם מכירים מחקרים בנושא?
האם אתם אכן משתדלים להפריד את הקפה מהארוחות? כמה זמן בניהם? ואיך אתם עושים את זה?!
יפוש בגוגל "קפה ארוחה ברזל" ותקבל הרבה מידע. לעומת זאת, התפרסם לא מזמן מחקר שמעודד שתיית קפה שחור תוך כדי אכילת בשר אדום. אני לא שיניתי את הרגלי הצריכה שלי בעקבות כל המחקרים אלא רק בעקבות קושי להרדם בלילה שהחל בשנה האחרונה.