קפה, הריון וכמויות

• פותח הנושא bonyo
  • פורסם בתאריך

bonyo

New member
קפה, הריון וכמויות

עוד שאלה לי אליכן...ראשית ברצוני להודות לכל אותן חברות פורום שקבלו אותי כל כך יפה לכן...אני מרגישה כמו בבית והאמת היא שחיכיתי לחזור הביתה מהעבודה ולתחבר לפורום כדי להרגיש ממש בבית
בכל אופן אני נורא אוהבת לשתות נס קפה...פעם הייתי שותה המון (לפני כ-3 שנים), כ- 4-5 כוסות ביום, לאחר לחצים מצד הבעל ורופאת השיניים שהקופאין צובע את השיניים צמצמתי ל- 2 כוסות מקסימום ביום...ועכשיו עם הרצון להכנס להריון צומצמה המחסה לחלוטין...אפס קפה ליום...אני מחזיקה כבר שבוע וחצי בלי קפה ושותה בעיקר תה ירוק אבל האם יש אכן צורך להפחית לגמרי...או שיש כמות שהיא מותרת? המון תודה על תשובותיכן אני

פּוֹנְג

New member
שתי כוסות קפה ביום זה סביר ביותר

גם להריון. מה גם שאם בתה הירוק שלך יש קופאין = זה רע עוד יותר

bonyo

New member
למה זה רע עוד יותר? ../images/Emo10.gif

אני יודעת שבתה ירוק וגם בשוקו יש קופאין אבל במינונים נמוכים יחסית...

פּוֹנְג

New member
נכון שהתכוונת לשרשר.... ../images/Emo3.gif

יש תה ירוק ללא קופאין, השאלה אם התה שאת שותה הוא ללא קופאין. בדרך כלל התה(ים) הרגילים, ויסוצקי וכו' - יש בהם קופאין, גם בטעמי הפירות למניהם. בתה באופן כללי יש יותר קופאין מאשר בקפה. תיכף אני אשרשר אותנו

m i c h a l y

New member
אני גם הפסקתי לשתות משקאות עם קפאין

אבל רק בשבועיים של ה"אולי". ככה אני שותה מעט (מהסיבות שציינת+שינה איכותית יותר כאשר אני נמנעת...) באופן עקרוני נראה לי שלגבי מזון ושתייה - כל מה שנעשה במידה סבירה זה בסדר, הבעיות מתחילות כאשר הצריכה היא בכמויות רציניות (אל תשכחי שכדי להוכיח השפעה של חומר כזה או אחר במהלך המחקר בודקים עם כמויות רציניות של אותו החומר - על מנת לאושש את ההשערה...) בכל אופן, שוב ברוכה הבאה, זהירות פורום ממכר...

פוקית27

New member
אצלי קפה לא היתה בעיה כי אני לא אוה

בת אבל לעומת זאת קולה היוותה בעיה,כרגע נגמלתי ורק בסוף שבוע אני שותה קצת. בקשר לתה אני שותה גם ירוק וגם צמחים ללא קופאין , אבל בקשר לירוק בזמנו פירסמו בפורום הריון ולידה נתונים על קפאין וטענו שיחסית בתה ירוק הכמות בערך חמישית מקפה. בכל אופן שיהיה לך ולכונו

מותר לשתות בהריון עד 3 כוסות

קפה. אני מאז ההריון בקושי שותה קפה (אולי כוס אחת לכמה ימים כשנורא בא לי). דרך אגב גם תה רגיל מכיל קפאין ומותר לשתות אותו אך במידה.

למעלה