קפה חלב קוקוס- טרופי, סמיך ואקזוטי

צביה20

New member
קפה חלב קוקוס- טרופי, סמיך ואקזוטי

רכיבים: 1 קוקוס שלם 2 כוסות חלב 4 כוסות קפה חזק 1 כף סוכר אופן הכנה: 1. צרו חור בקוקוס כדי להוציא את הנוזלים לסיר קטן. 2. אפו את הקוקוס בתנור בחום גבוה למשך כחצי שעה. 3. השתמשו בפטיש כדי לפתוח את הקוקוס ולהוציא את בשר הפרי. 4 טיחנו את בשר הפרי והוסיפו לסיר עם חלב הקוקוס. 5. הוסיפו חלב וחממו על אש קטנה עד שנהיה סמיך. 6. סננו מחתיכות הפרי. 7. הוסיפו את הקפה והסוכר. בתאבון (מתאים ל8 כוסות). באדיבות חברת אמיגו קפה, מכונות קפה, מכונות אספרסו ועוד.
 
למעלה