קפה ירוק איך מכינים קפה ירוק שעוזר לשתיה לדיאטה מפולי קפה ירוק תודה מראש
T tanay111 New member 4/11/13 #1 קפה ירוק איך מכינים קפה ירוק שעוזר לשתיה לדיאטה מפולי קפה ירוק תודה מראש
T tanay111 New member 4/11/13 #3 אולי אפשר לישפוך על הפולים מים רותחים להביא כמה דקות לרתיחה ולהשאיר לילה שלם בבוקר לסנן ולישתות אמרו לי שזה ממש טוב לשריפת שומנים או שחייב לטחון אותם ?
אולי אפשר לישפוך על הפולים מים רותחים להביא כמה דקות לרתיחה ולהשאיר לילה שלם בבוקר לסנן ולישתות אמרו לי שזה ממש טוב לשריפת שומנים או שחייב לטחון אותם ?
G gady18 New member 4/11/13 #4 אם תטחן המיצוי יהיה יותר טוב הבעיה היא שפולים ירוקים יותר קשה לטחון ולכן צריך מטחנת סכינים או בלנדר ולא מטחנת קפה אפשר אולי לטחון בלנדר עם מיים לבשל ולסנן.
אם תטחן המיצוי יהיה יותר טוב הבעיה היא שפולים ירוקים יותר קשה לטחון ולכן צריך מטחנת סכינים או בלנדר ולא מטחנת קפה אפשר אולי לטחון בלנדר עם מיים לבשל ולסנן.
T tanay111 New member 4/11/13 #5 תודה על התשובה המהירה אני היום ינסה לתחון עם בלנדר להוסיף מים רותחים ולבשל איזה תכונות יש לקפה ירוק עוד ומאיזה סוג מומלץ לקנות ואיפה תודה
תודה על התשובה המהירה אני היום ינסה לתחון עם בלנדר להוסיף מים רותחים ולבשל איזה תכונות יש לקפה ירוק עוד ומאיזה סוג מומלץ לקנות ואיפה תודה
G gady18 New member 4/11/13 #6 פעם ניסיתי את זה לפי המאמר בעיקר הרזיה, תקנה את ההכי זול אולי אפילו רובוסטה מספיק ניתן לקנות בזול בחלק מחנויות התבלינים.
פעם ניסיתי את זה לפי המאמר בעיקר הרזיה, תקנה את ההכי זול אולי אפילו רובוסטה מספיק ניתן לקנות בזול בחלק מחנויות התבלינים.
K knappertsbusch New member 4/11/13 #8 שטויות. עוזר לדיאטה כמו כוסות רוח למת. רק חסר לי שיחזרו לפה האלה עם החוקן. מי האוויל המשריש שהעלה במוחו הבזוי את הזוועה הזאת?
שטויות. עוזר לדיאטה כמו כוסות רוח למת. רק חסר לי שיחזרו לפה האלה עם החוקן. מי האוויל המשריש שהעלה במוחו הבזוי את הזוועה הזאת?
T tanay111 New member 5/11/13 #9 מאיפה אתה יודע ניסיתה את זה והתשובה שלך פשוט לא במקום וממש מגעילה מה קשור לכאן חוקן בכלל ואתה מאיפה יודע אדוני ? אז אולי תרשום למה לא ם יש לך ידע הרי
מאיפה אתה יודע ניסיתה את זה והתשובה שלך פשוט לא במקום וממש מגעילה מה קשור לכאן חוקן בכלל ואתה מאיפה יודע אדוני ? אז אולי תרשום למה לא ם יש לך ידע הרי