קפה על הבוקר: עם עוגיה או עם סוכר

אורלי14

New member
קפה על הבוקר: עם עוגיה או עם סוכר

מי יודעת מה עדיף מבחינה קלורית? כי בלי זה ובלי זה ממש לא אפשרי להתחיל את היום, נכון?!

napopo

New member
תלוי איזו עוגיה את רוצה לאכול../images/Emo212.gif

ואין ספק שאי אפשר בלי משהו מתוק על הבוקר
.... אישית אני מעדיפה להוריד את הסוכר ולאכול עוגייה (אני לא בודקת קלוריות..)

אורלי14

New member
אז זהו. שאין עוגיה מסוימת.

פעם זה פתיבר פשוט, פעם ופל פשוט, פעם רוגלע עם שוקולד, מיני כזה. אין משהו אחיד. ובכל זאת, חצי כפית סוכר היא חצי כפית סוכר ולא יותר, הלא כן?

נוגלי

New member
גם אני חייבת עוגיה או משהו מתוק

בבוקר, למרות שעכשיו אני בגמילה... מקסימום במקום סוכר שימי סוכרזית

חן123

New member
זה לא נראה לי בר השוואה

כפית סוכר זה 20-25 קלוריות. פתי בר 40, ורוגלה עם שוקולד יכול לעבור בקות את ה 100. לי אישית אחרי רוגלה יש כל היום צורך במתוק (לא חייב להיות שככה זה גן אצלך) בקיצור - קלורית - ברור מה עדיף, אבל לא תמיד השיקול הוא רק קלורי

אורלי14

New member
ברור לי מה אני צריכה לעשות - קלורית

אני מנסה להיגמל מהמתוק בבוקר. אני חושבת שאנסה באמת להוסיף חצי כפית סוכר, ואולי זה יעזור לי לתפקד עד ארוחת הבוקר כמו בן אדם.... תודה לכן על העזרה!!!

אורלי14

New member
זה כבר ארוחת בוקר...

אני צריכה קודם משהו בשביל להתעורר ולתפקד בהוצאת הילדים מהבית...

אורלי14

New member
בסביבות השעה שמונה- גג תשע.

אחרי שאני מוציאה את הילדים מהבית ויש לי רבע שעה עד חצי שעה של שקט עד שאני צריכה לצאת לעבודה. אפשר לחשוב, ארוחת בוקר... ברנפלקס עם חלב או סלט עם גבינה או דנונה עם שתי לחמית. אין לי זמן לארוחה ממש.

חן123

New member
הבנתי.

אני מניחה שרובינו לא אוכלות ארוחת בוקר של סלט 2 ביצים 3 סוגי גבינות ופנקייק... אני אוכלת 2 פרוסות לחם מלא/שיפון עם ממרח (גבינה/חומוס)

אורלי14

New member
דווקא ביום ראשון כן אכלתי ככה

אבל זה היה בסביבות 12 בצהריים... בבוקר אכלתי רק סלט עם גבינה, בלי שום לחם ושום תוספות אחרות, ובצהריים אכלתי במסעדה לחמניה וחצי מלאות, סלט ירקות ענק וטעים, שקשוקה משתי ביצים וגבינות - אחת עם שום ואחת רגילה. היה מהזה טעים!!! שנים שלא אכלתי שתי ביצים ביום... או אפילו בשבוע. ביצים הן עקב אכילס שלי. לצערי.

למעלה