קפה עם חוואיג´

גרי רשף

New member
קפה עם חוואיג´../images/Emo22.gif

כפי ששמתם לב, הזכרתי את הצרוף הזה מספר פעמים. לא מפני שזה משהו מי יודע מה, אלא מפני שזה חדש לי והייתי מעוניין לברר פרטים נוספים. אמש, ידידה טובה שראתה במקרה את שאלותי הקודמות בנושא, הכינה לי קפה בוץ (שחור ועליו מים חמים) ולזה הוסיפה חוואיג´. הסתכלתי עליה בתמהון, אך לדבריה ´ככה התימני שלה לימד אותה שצריך לעשות´. כאן כדאי לציין שאם מן דהוא ´תימני´ אזי אין עוררין על בקיאותו ברזי הכנת הקפה שמורשת עדתו היא מדור דור (הטון הלגלגני נובע מכך שאבי הוא יליד ארגנטינה ואני מקווה שהתימנים יודעים לטפל בקפה יותר טוב משהוא יודע לטפל- או ליתר דיוק: להרוס- את הבשר). סיכומו של דבר: יש בכלל דבר כזה? קיימות בכלל נסיבות מקלות להכנת קפה בוץ עם או בלי תוספות (ואני לא מדבר על קפה נמס)? בעיני זה חילול הקודש, והקפה לא היה משהו (נקווה שהידידה אינה נכנסת לפורום הזה)..
 

shellyland

New member
הידידה כן נכנסת לפורום הזה

והתימני שלה, שאכן אין עוררין על בקיאותו, אישר לה פעם נוספת שהיא מכינה כמו שצריך, אבל הוסיף הערה נבזית על טיב החוויאג´ בו השתמשה - שהיה בו יותר מדי ציפורן ופחות מדי זנגוויל, והוא גם אמר שבפעם הבאה הוא יכין לך מהחוויאג´ שלו (עדיין בוץ) ותראה מה זה. בשמחות.
 
למעלה