קפה קפה! את מתבקשת להגיע לסוכת המציל, תודה
ע עוזי טל 75 New member 14/2/13 #5 את לא יודעת מה בא לי לאכול עכשיו.איזה קבב כבש עם הרבה טחינה.את לא יודעת איך הא לי.
ע עוזי טל 75 New member 14/2/13 #8 אני בכלל אוהב לאכול. בשרים,מאפים,דגים סלטים.אני ןסושי לא חברים טובים.
ע עוזי טל 75 New member 14/2/13 #10 גם אני. אני מתחבר לכל מטבח.עיראקי,תימני,מרוקאי,טרפולטאי,אשכנזי,סיני,בלקני. אני אוכל גם חריף והרבה,וכן רואים את המוצא שלי ולא מבינים איך אני וחריף חברים.
גם אני. אני מתחבר לכל מטבח.עיראקי,תימני,מרוקאי,טרפולטאי,אשכנזי,סיני,בלקני. אני אוכל גם חריף והרבה,וכן רואים את המוצא שלי ולא מבינים איך אני וחריף חברים.
פ פריאל12 New member 14/2/13 #11 אצלי זה הפוך: רואים את הצבע שלי ומתפלאים איך אני לא אוהבת חריף. אני כזו, שפלפל שחור חריף לה
ע עוזי טל 75 New member 14/2/13 #12 אני הימרתי על זה שאת תימניה או אשכנזיה. את נראית לי תימניה.לא משהו אחר. אגב משתדל לשמור גם על כשרות.לא אוכל חזיר ומשתדל לא לערבב בשר/חלב.
אני הימרתי על זה שאת תימניה או אשכנזיה. את נראית לי תימניה.לא משהו אחר. אגב משתדל לשמור גם על כשרות.לא אוכל חזיר ומשתדל לא לערבב בשר/חלב.
ע עוזי טל 75 New member 14/2/13 #15 שמעי או תראי,במקרה שלנו אני פורש .הראש עוד שנייה נוחת לי על המקלדת. שיהיה לך לילה טוב.