קפה?תה?שוקו?

shelycat

New member
קפה?תה?שוקו?

כמו שבטח כבר שמתן לב לפי השאלות (הקרועות) שלי מבחינתי אתמול בערב התחיל הסופשבוע ואיתו גם השאלות ה"מיוחדות" (מיוחות=מפגרות=אינפנטיליות?) מה המשקה החם המועדף עליכן? אתן נשות קפה או תה (וכמובן איזה)? אני שייכת לאנשי התה, לא נוגעת בקפה כי למרות הריח המדהים שיש לקפה (פשוט כיף לעבור ליד מקומות שטוחנים קפה טרי) הטעם שלו נורא בעיני, בכל אופן אני אוהבת בעיקר ארל-גריי ומוסיפה לו לימון ו/או נענע לעיתים, לעיתים אפשר לתפוס אותי עם תה בטעם פירות יער, תפוחים וקינמון וחליטת תה קוקוס. שאלה נוספת לאנשי התה: מה עדיף חליטה/תמצית או שקיק רגיל? וכמובן שכחתי לציין שתמיד ינצח בקטגוריית המשקה הכייפי: קקאו חם מתוק וסמיך.

אתי@

New member
רק קפה ../images/Emo96.gif

תה - לא סובלת (עם דגש ב-ב´), אפילו לא כשאני חולה.
שוקו - טעים אבל משמין, אז אני מוותרת מראש.
קפה - בעיקר נס קפה, אבל בבתי קפה כמובן הפוך, לאטה וכיו"ב. אני גם אוהבת אם הגרניטות למינהן אבל רק בקיץ, כמובן.

Hadar p

New member
קפה ../images/Emo96.gif בעיקר ולפעמים תה עם

נענע! בעיקר בערב! אין סיכוי שתראו אותי שותה שוקו
אגב הקפה הוא נסקפה קלאסיק או נס קפה רגיל (בעבודה) ומאד אוהבת קפה הפוך!

אוסנת123

New member
תה ושוקו!!

לא נוגעת בקפה!!! לא אוהבת אבל נורא אוהבת להריח. לאחרונה בתחנת הדלק חדשה שליד איקאה (אני עוברת שם לפעמים בענייני עבודה) מחלקים על כל תדלוק קפוצ´ינו קר מעולה (וקוראסון...), ומאז אני מתדלקת שם ורק שם. הקפוצ´ינו הזה זה בערך הכי קפה שאני אשתה אי פעם. מעבר לזה שותה בעיקר תה בחורף (והרבה) - מכל הסוגים והמינים. עכשיו עברתי בעיקר לתה ירוק (לימונית לואיזה). בוחרת בשקיקים רק בגלל הנוחות. בבית כשאני לא מתעצלת אני חולטת להנאתי. ושוקו - זה בהחלט המשקה האולטימטיבי - חם או קר.

תוכי

New member
אז אני

אוהבת נס קפה ובערבים טסטר צויס וניל/אגוזים תה אני אוהבת כשקר עם מקל קינמון שוקו מידי פעם ככה חם וטעים או בשקית (היום שתיתי הרגשתי קצת חורף לא
) שונאת קפה שחור איכס בוץ.......

rona25

New member
תה עם נענע בכל הזדמנות

בגלל שאסור להגזים בשתיית קפה בהיריון אני מוצאת את עצמי שותה הרבה תה עם נענע - יותר נכון מים חמים עם נענע ו 2 כפיות סוכר וזה פשוט ממכר... אבל היום קמתי עם מצוקה קשה ואטרף לקפה אחרי כמה שבועות שלא נגעתי בקפה - אז קניתי ברולדין ליד העבודה כוס קפה משובח ופשוט התענגתי על כל שלוק... שוקו - אוהבת רק קר פעם הייתי שותה הרבה תה קוקוס עם חלב (כמו הזקנים והאנגלים ששותים תה עם חלב) וזה היה שילוב מדהים !

shelycat

New member
אז את ממליצה......

אז את ממליצה להוסיף לתה קוקוס חלב? אני אנסה את זה באמת בהזדמנות. חוץ מזה שכחתי שאני אוהבת גם תה מנטה.

Dodo28

New member
אספרסו או הפוך או תה

ואנחנו מאד אוהבים תה. יש לנו כל מיני תערובות שעושים בתיונים אבל לא תה צמחים אלא תה אמיתי וגם אם נמצאים בפאריז ואוהבים תה חייבים ללכת להדיארד בפלאס מדליין ולקנות תה קשמיר בקופסא אדומה... אלוהי!

nikit1

New member
תה, תה , תה

אני לא מתנזרת מקפה אבל מעדיפה תה, בעיקר תה צמחים. וכמובן שעדיף חליטה!(טוב, אני רוסיה, אצלינו זה בושה להכין תה מתיונים...) אני בדר"כ מכינה לי קנקן שלם של תה נענע (מהאדנית
) או לימונית ומתמוגגת מול הטלויזיה/מחשב. אני גם הרבה פעמים מוותרת על התה עצמו ושתה רק את חליטת הצמחים. אגב, זה מצוין גם קר ובקיץ תמיד יש לנו קנקן תה קר במקרר. תה ירוק גם הולך טוב וגם תה מנטה, קינמון ופטל (עם דבש- לימים הקרירים שכצורב בגרון).

shelycat

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב לך!

נו כבר מתארגנים להערב? אני רואה שבסוף בחרת להשאר בבית כמוני היום.

nikit1

New member
../images/Emo9.gifלא יכולתי לעמוד בפיתוי...אפשר

להגיד שכבר התחלנו להתארגן- עוד מעט המספרה וברגעים אלו אני שוקדת על כתיבת הברכה...

danonit

New member
אני אשת תה ../images/Emo185.gif

זה מהבית... כולם שם שותים תה בהיסטריה. לגברי הקונפיגורציה של התה: רצוי חליטה וחזק-חזק. התה המועדף עליי הוא אולונג (ויש לו
סגולות מופלאות להרזיה) , אני אוהבת את רוב התהים (תה ברבים) השחורים (רגיל, ארל גריי וכו'), לא אוהבת תה ירוק ומבין הצמחיים אני אוהת רק את אלה עם ההיביסקוס (אדום וחמוץ). קפה
אני גם שותה לפעמים - אוהבת עם הרבה מים, קצת חלב ובלי ממתיק. שוקו אני לא שותה - זה עושה לי כאב בטן

אתי@

New member
ואיפה קונים את התה הפלאי הזה?

(אולי אני אתחיל לשתות תה?
)

shelycat

New member
..........

תה היבסקוס תמצאי על מדף התה בסופר שלך אמא שלי למשל אוהבת את "ורד הבר והיבסקוס".

danonit

New member
יש במכולות הסיניות...

בת"א יש אחת בשוק הכרמל, אחת ברח´ הכובשים ואחת באזור של החנויות בבזל.

daldan

New member
שתיה חמה אז - והיום

עד לפני שנה שתיתי נס קפה בכל הזדמנות למען האמת לא הייתי מסוגלת לפתוח את היום בלי הכוס נסקפה שלי, ובצהרים לקראת השקיעה (של העייפת שתוקפת אותי בצהרים לא של השמש) הייתי חייבת עוד כוס נסקפה. אבל... לפני שנה עשיתי סוג של דיאטה שבה אסור לשתות ולאכול מוצרים מחלב פרה ולא פחות מזה אסור (בין כל שאר הדברים שהיו אסורים עלי), לכן נאלצתי להתנזר מההרגל של הנסקפה שמכל האיסורים זה היה הכי קשה. אבל מה נגמלתי, והיום אני לא מסוגלת לחשוב על לשתות נס קפה ממש לא בא לי. רק מה שוקו בא לי מדי פעם (זה החטא שלי...) והיום בעצם נותר לי לשתות תה. בהתחלה הייתי שותה רק תה ירוק עד שנמאס לי והיו אני שותה בעיקר חליטות צמחים למיניהם. נענע, לואיזה וכיוב´

גלי ב

New member
אני אוהבת קפה של ג´ייקובס..../images/Emo23.gif

וכשאנחנו יושבים בבית קפה...אנחנו שותים ברוב המקרים קפוצ´ינו או שוקוצ´ינו (בלי הרצפת) או קפה קר ב- R קפה.... אחלה קפה שבעולם ...
.

למעלה