קפה
בבוקר גשום

חן (*_*)

New member
קפה ../images/Emo96.gif בבוקר גשום ../images/Emo188.gif

מעדיפה את קפה ארוחת הבקר שלי בלי ארוחה – רק שמש חורפית ומרפסת רחבה מעקה צינורות וסוכך נמוך. אם אפשר –בירושלים, ליד מגדל דוד וקריאות אשר ספק אם תשובנה להשמע באזני מפי נערים דוחפי עגלות ישנות ומעצורי צמיג שחוקים. וַלא – גם הטיילת בת"א מתאימה, עם עתון בקר מהוה שאיני קוראת בו באמת או איני מבינה את הכתוב בו אשר טרם קרא אותי אותו בקר. שמש חורפית מתאימה אף לקור הטֵימז בלונדון, בין שיירי טפות של קודם לכן אחר שמלחמות גדולות חלפו אל קרבות שעוד ישובו בלי ספק. אבל הכי הכי חשוב לי בקפה של ארוחת הבקר בלי ארוחת הבקר שתהייה שם איתי לאחר שסגרת עלי בהנץ שחר ואימצת אותי חזק חזק והייתי נשמתך כי אתה חיי.

ר ו ח

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

קר בחוץ...חמים בפנים.. אין תלונות. שיהיה לנו אחלה של יום

טאKילה

New member
../images/Emo121.gifרוח בוקר טוב..../images/Emo24.gif

משב רענן,חברה יקרה שלי,,מואההה

חתולון*

New member
בוקר טוב חן, רוח וטאקי...ובוקר אור

בוקר טוב לכולם/ן שמח לראות היום את רוח
מבצע מעבר מהיר להתעדכנות וממתין...... היום הסיפור יהיה לפי בקשת הקהל אנסה לכוון מאד לבקשתכם/ן יום נעים

ר ו ח

New member
../images/Emo25.gif אהלן לון לון ידידי הותיק

כייף לראותך כאן... אין לי הרבה זמן לכתוב עושה מידי פעם אתנחתא לקרוא אתכם כאן אז קדימה...סיפור אמרנו?!

חתולון*

New member
שלום רוח יקרה

את מכירה, לפחות חלק מהסיפורים "ולפי בקשת הקהל" חחחחחחח אני מוריד עכשיו את הסיפור: "חיילת בשירות המשטרה" תהנו

טאKילה

New member
צהרים טובים חתולון..../images/Emo140.gifוכולם/ן

הנה אני באתי מסידורים בחוץ,,

Mוניk

New member
חן כל שתבקשי לו יהייייי../images/Emo24.gif

כל שנבקש לו יהי. אז תן שלווה ותן גם כוח לכל אלה שנאהב כל שנבקש לו יהי. לו יהי, לו יהי... לו יהיה, לו יהי אנא - לו יהי כל שנבקש לו יהי. לו תישמע בתוך כל אלה גם תפילה אחת מפי כל שנבקש לו יהי לו יהיה, לו יהי... על ראשנו אור כוכב לו יהי, לו יהי... (הגששים) מוניק

למעלה