קפוארה בנטוס

bantus69

New member
קפוארה בנטוס

אחים שלי אני לומד קפוארה בנטוס...עם המורה הכי כלי זאפ... ד"ש לטל לוי הכלי

Bantus

New member
גם אני בבאנטוס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

גם אני לומדת בבאנטוס, עם זאפ השמן... אני מתאמנת בכרמיאל..איפה אתה לומד???

Bantus

New member
צריך להוסיף לפה משהו באסט על באנטוס

כי רוב האנשים פה הם הקורדאו ג'י אורו או אבאדה...

רויהלה

New member
הקורדאו ג'י אורו

הקורדאו ג'י אורו הוא סוג הקפוארה הכי מפורסם כי רוב המאמנים שבארץ לומדים את הקורדאו ג'י אורו וכך נהיה יותר ויותר מאמנים

jennie 00

New member
אני רוצה להסביר לך משהו

קורדאו ג'י אורו זה לא סוג של קפוארה זה בית ספר לקפוארה.....

Pr0zac

New member
הרחבה על כך

קורדאו ג'י אורו הוא בצפר של קפוארה שנמצא בברזיל בבהיא (תתקנו אותי) וה"מנהל" שלו הוא גרנג'י מסטרה סואסונה עכשיו בארץ קורדאו ג'י אורו משולב עם בית הספר מנג'ינגה בסן פרנסיסקו קליפורניה שמנוהל ע"י מסטרה מרסלו (בני דודים שלי לומדים אצלו
) ובארץ זה נקרא קורדאו ג'י אורו מנג'ינגה וזהו בית הספר לקפוארה יש גם את קפוארה אבדה בנטוס סול דה בהאיה ועוד ועוד ועוד שאני לא זוכר סורי

YusuF The God

New member
אז כמה דברים להבהרה

cordao dr ouro נמצא בסאו פאולו שבברזיל ולא בבאהייה היה גם פעם סניף שלהם בפורטלזה שבצפון ברזיל אבל הוא נסגר . tem bom

thorondor

New member
כמו בשיר.

esppiro tem forta-lezha siessero em champinass suassuna em sao-paulo o isquilo la em minhas.

YusuF The God

New member
הקבוצה בפורטלזה

הקבוצה הזאת נסגרה בעקבות כך שכמה קפאריסטים בכירים מהקבוצה עזבו בינהם macaco , pepelzinho , esspiro mirim , chiatuzinho ועוד כמה תותחים . והם פתחו קבוצה חדשה . ואגב למי שמטיל ספק במה שאני אומר אז אני יכול להגיד לכם שאני בקשר עם אחד מהאנשים האלה (macaco )

Bantus

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה הקשר פתאום באמצע החיים לקורדאו ג'י אורו
דיברו פה על באנטוס...מה קורדאו קשור

bantus69

New member
באי נפציץ

אחותי את צודקת צריך להתחיל לפרסם את באנטוס...כמה זמן את לומדת? ועם מי?

bantus69

New member
אני לומד בעמק הירדן

אני לומד בעמק הירדן...ואחותי זאפ לא שמן, סתם יש לו שרירים.

Bantus

New member
הוא לא שמן...הוא מגניב..../images/Emo66.gif

הוא לא שמן..הוא כולו שרירים ועצמות כבדות...
אממ...אני לומדת בכרמיאל כבר כמעט שנה וחצי... וואי, בעמק הירדן, אז אין מצב שאני מכירה אותך... היית בבאטיזאדו השנה
אם כן..אז הגיוני שראית אותי מקבלת חגורת קורל (ולא הייתי בבאטיזדו השני ככה שלא קיבלתי אותו אז)

למעלה