קפוארה לילדים

bambin

New member
קפוארה לילדים

שלום לכם, אני בת לברזילאית ובני הבכור נולד עם אוירה של מוזיקה מברזיל... וגם באיזה מקום שמע על קפוארה... הוא בן 3 וחצי וכל הזמן מראה לי איך הוא עושה קפוארה... אני לא יודעת מאיפה הוא ראה את זה, אבל מעניין אותי לדעת מאיזה גיל מתאים להתחיל ללמוד קפוארה, אולי אוכל לרשום אותו, למרות שחשבתי לחכות לגיל 4-5 לפחות... אשמח לשמוע מנסיונכם. תודה

PureTemptation

New member
אממממ..

גיל 3 נראה לי עדיין דיי צעיר, אבל אולי בגלל שאצלנו הקבוצת גן היא מגיל 4-5? תראי בעיקרון אם הוא נורא נורא רוצה ובאיזור מגוריכם יש קבוצת קפואירה שהמאמן בה מעביר גם שיעורים לילדים קטנים, אני חושבת שכדאי שתפני ותדברי עם המאמן, אולי דווקא הקטנצ'יק שלך יישתלב טוב ויאהב את זה... לפי דעתי כדאי שתקחי אותו ותחפשי בשבילו קבוצה, מעטים הם הילדים בני השלוש ששמעתי שיש להם כיוון ותחביב ורצון ללמוד משהו. נצלי את זה, ותני לילד שלך להתפתח לכיוונו ולרצונו האישי. אם את מאיזור הדרום, בבאר שבע יש את הקבוצה של אבאדה של אמנון בדואינו, יש לנו קבוצת ילדים בגיל הגן, פרטים במסרים..:)

bambin

New member
תודה, אני גם חשבתי שאולי הוא עדיין

צעיר ושכדאי לחכות לגיל 4... אשמח להמלצות על מישהו באזור הצפון (חיפה)..

ToryMaster

New member
לא חושבת שזו בעיה

בהרבה תחומי ספורט אחרים ילדים מתחילים להתאמן בגיל הזה או צעיר מזה [כשרכבתי הבת של המאמנת התחילה לרכוב עוד לפני שידעה ללכת, כנ"ל בבלט], אני לא רואה סיבה לא לאפשר לו להתחיל כבר עכשיו. בחיפה אני יודעת שיש את הקבוצה של קומדיה.

אני אישית

מלמדת את הגיל הזה, אבל זה לא במסגרת כללית אלא בגן ילדים (שהוא בקטע ברזילאי שכזה
). אני יכולה להגיד שזה גיל לא קל ללמוד ממש קפוארה. אבל הם כן מבינים מה לעשות עם הגוף, לעשות כל מיני תנועות של חיות. לומדים קצת לבעוט ולהתחמק, להרגיש בנוח כשעולים לשנייה על הידיים, או כשהולכים "הפוך". אני לא מכירה קבוצה לגיל הזה בלאו הכי, אז כנראה שתאלצו לחכות לגיל 4 לפחות. (אני עוד מעט יוצאת לשם. בשבוע שעבר למדנו "צפרדע קרב", שבניגוד לצפרדע הרגילה, היא מתקדמת על הצד
אולי היום אני אוכל מזה להביא אותם לגלגלון שיותר דומה לאאו מאשר לעלייה לשניה על הידיים..!).

טפיוקה

New member
תכנסי לאתר:

abadaisrael.com ניראה לי ששם יש תשובה על זה.. ואם את לא מוצאת תפני במסר ואני אתן לך טלפון יוםטוב

bambin

New member
תודה לכולם על האינפורמציה

אני אבדוק באתרים השונים שהצעתם. צ'או

potro

New member
יש מורה בחיפה שמלמדת...

ילדים מגיל 3.5 תכנסי לאתר שטפיוקה נתנה לך(שתי הודעות מעלי) ותיצרי קשר עם פלמנגו.....כדי לך ללכת לשיעור שלה ולראות בעצמך אם קפואירה מתאימה לילד בכל מקרה אני ממליץ עליה

למעלה