קפוארה למען ילדים חולים

ailag

New member
קפוארה למען ילדים חולים

ביום שלישי תהיה הרצאה ומיד אחריה הודה. האירוע הוא ערב התרמה למען עמותת "משאלת לב", שעוזרת לילדים שחולים במחלות סופניות. ב 19:30 תהיה התכנסות והרצאה של נורית (שמתאמנת בעצמה אצל עידן, והילד שלה מתאמן אצל אנדרי) על סמים - לדבריה זו לא הרצאה מטיפה אלא התרשמויות ממחקר שעשתה כשטיילה בכל העולם וראיינה אנשים מכל הגוונים והסוגים בנושא. בסביבות 20:30 תתחיל ההודה. זה יהיה באולם אנדה ברמה"ש (לפי האתר. נראה לי שבפלייר היה כתוב משהו אחר ברמה"ש, אברר) ביום ג' הקרוב. כולם מוזמנים.. http://www.capoeira-israel.com/Mishelet_Lev.html ואם צריך, יש לי גם פלייר (ואין יכולת לסרוק אותו, אבל לצטט אפשר)

ToryMaster

New member
זה נשמע מעניין

את הולכת? אם כן, אני מצפה לתיאור מפורט
.

ailag

New member
מה תיאור, תתרמי לילדים

אני תוהה אם לבוא מוכנה להודה, אם זה יהיה המוני כזה של 4000 הודות - או שרק תהיה הופעה שבה מצפים לאנשים שהמשחק שלהם נראה טוב. בטח השני. וגם אין לי מכנסים לבנים. וגם ממילא אני מתפדחת כשרואים אותי משחקת שלא בהודת מתחילים.

ToryMaster

New member
הלו, אני תורמת

לא אשמתי שאין לי כסף משלי ואני צריכה לשבת להורים על הראש

ailag

New member
היה נחמד

אם כי ההרצאה קצת מפחידה. בעיקר תיאור מפורט של איך מכניסים סמים לכלא בלי שימצאו אותם עלייך. ואחרי זה "ועכשיו המרכז הישראלי לקפוארה - עידן .." ועידן בכלל לא היה שם, קווקה עלה והתחיל הודה :) אגב, הבן של המרצה גם בקפוארה (דרכו היא התחילה להתעניין), הוא חמוד, דרדס כזה באמצע הודה של גדולים עם קורדאו צהוב (ההרצאה הוגבלה לגיל 14+ אז כולם היו גדולים. וצהוב זה החגורה השלישית אצל מבוגרים) לא היה יותר מדי בלגן בהודה, אבל באירועים כאלו לא צריך להיות. ודי מהר נגמר הזמן.. אז עברנו 2 מטר ליד, ללובי
אני לא שיחקתי מהתירוץ של "יש לי ג'ינס" אבל היו לי מכנסיים רכות באוטו, פשוט לא נעים..

ToryMaster

New member
זה נשמע מגניב

אני אוהבת את ההרצאות האלו שנועדו לזעזע אותך, וגם מצליחות לעשות אתזה. עשו לנו סדנה כזו בבית ספר, בחור שברח לי שמו, שיש לו תוכנית רדיו , קצת כמו הקווי טלפון של ער"ן, והוא עושה מה שהוא יכול לעזור [למצוא מקומות במוסדות גמילה נגיד], אולי איל מידן? לא זוכרת כל כך. בכל מקרה, זה היה לפני יותר מארבע שנים וזה עדיין חרוט לי ממש חזק במוח.

ailag

New member
זה גם לא כזה נועד להטיף

היא פשוט סיפרה מה שהיא ראתה. פשוט קשה מאוד לתאר את מה שהיא ראתה בדרך שאינה שלילית. היא ממש הסתובבה בארץ בכל מיני אוכלוסיות וראיינה אותם כדי לשמוע מה הם חושבים.

למעלה