קפוצ'ון פליס של OLD NAVY

מותגים

New member
קפוצ'ון פליס של OLD NAVY

שלום ! שאלה עיסקית לי אליכם. אני מתכוון ליבא לארץ קפוצ'ון פליס של OLD NAVY (עם לוגו גדול מקדימה), התמחור שלו יהיה מעט פחות משל FOX. רציתי לשאול איך השוק של הפריטים האלה כיום. במקביל, אני בוחן רעיון של שיווק חלק מהפריטים שאני מייבא דרך צעירים שישמשו כסוכנים, הייתם קונים פרטי לבוש מסוכנים שלומדים אתכם בתיכון/אוניברסיטה ? (למי שמתעניין להיות סוכן - הרעיון הוא שסוכן לא צריך להחזיק אצלו מלאי, אלא קונה ממני אחרי שקונה פונה אליו. הרווח - כ 50 ש"ח לפריט. מי שהרעיון מעניין אותו, מוזמן לפנות אלי בפרטי. נא לציין גיל (שנת לימוד בשנה הבאה) ועיר/איזור מגורים) יום טוב.

תראה..

לפי דעתי, הקפוצ'ונים תמיד יהיו שימושיים ותמיד אנשים ישתמשו בהם.. כי זה נחמד ליום יום.. אז נראה לי שווה לנסות לייבא את זה.. רק משהו קטן - אולי כדי להוסיף להם איזה משהו שקצת ייחד אותם..

מותגים

New member
להוסיף ?

זה קצת בעייתי, אני לא יכול לקחת פריט של OLD NAVY או RL וסתם להוסיף לו אלמנטים משלי. אגב, מה על רעיון הסוכנים ?

dark eyes

New member
תייבא אני לקוחח

אני מכיר את הקולקצייה יהיה אפשר להזמין דברים
המלצה כדאי לך להראות לנו דברים שתרצה לייבא וככה נוכל לעזור ולהגיד מה לדעתנו יילך ומה לא..... אני אישית מוכן לעזור בנושא, לצערי לשווק אני לא יכול אני מהקונים לא המוכרים

O Boy

New member
דעתי בנושא...

במידה וזהו ניסיון אמיתי לייבא בגדים, תבורך... ראלף לורן תביא... בגלל עצם היות העניין באינטרנט לא אוכל לסייע בשיווק. במידה וחבר או מכר היה מציע לי, הייתי שמח לשווק

למעלה