קפוצ'ון של FOX.

volfson

New member
קפוצ'ון של FOX.

שלום ! יש לי כמה שאלות לגבי הקפוצ'ון המפורסם של FOX (זה האדום עם הלוגו FOX בעגול). - זה סווטשר או פליס ? - כמה הוא עולה בשיא העונה ? תודה.

מאיה1983

New member
תשובות!

זה פליז. לא סווטשרט. ובשיא העונה הוא עולה 149 ש''ח. שווה יותר לקנות בסוף עונה...אבל השאלה היא : האם הוא אין או האם הוא אאוט... לשיפוטכם!

volfson

New member
מכירים את "המקורי" ?

הרי הקפוצ'ונים האלא הם חיקוי של המקבילים האמריקאים (והמוצלחים בעיני): GAP, ו - OLD NAVY. אגב, הייתם מעדיפים את המקורי ?

i l0ve u

New member
לי יש את של גאפ מחו"ל...

והוא הרבה הרבה יותר יפה לדעתי!!!! איכס של פוקס יותר מדי פיג'מיים כאלה חחח...

O Boy

New member
הפליז...

של פוקס לא משהו, אם מתעקשים לקנות את הפליז (שזה ה-בד לחורף, אצלנו ממש קררר) אז בטח שGAP עדיפים

צודק.. ממש קר ../images/Emo6.gif

אגב, הסווטשירטים של פוקס לא נופלים באיכותם מהסווטשירטים של גאפ.. וכן, זה סווטשירט (למי שאמר מקודם שזה לא) זה סווטשירט שעשוי מבד שקוראים לו פליז.. הפלא ופלא. גם עם הסווטשירים של גאפ לא אסתובב.. אני שונאת לקנות "בגדי ראווה", כל מה שחסר מעל הלוגו של גאפ הוא כיתוב קטן מלמעלה "שימו לב קניתי ב:" יש לי 2 טי-שירטס פשוטות עם הלוגו של גאפ, ו2 עם הלוגו של בנטון (נו, הבנאליות האלה) וזה החטא היחידי שלי כשזה מגיע לבגדי "תראו איפה אני קונה בגדים"

מאיה1983

New member
דווקא לדעתי הסווטשרטים האלה

חמודים חמימים כאלה מתאימים לחיבוק גדול.... ובקשר לכיתוב, הרבה בגדים הופכים את המותג למשהו שבגללו הפריט יקר. בעצם כל חברה שמחשיבה את עצמה את זה. כמו לדוגמא החולצות הפשוטות של כן ולא על הלוגו מאחורה, והחולצות שכתוב קסטרו תל אביב.. וכ'ו. ומשהו בסוגריים, אני נורא אוהבת את MAM'Z אם מישהו מכיר. שגם הופכים את הכיתובים שלהם לשלטי חוצות על הבגדים. אבל יש להם את הבגדים הכי אופנתיים ויפים לאופנת המועדונים. אם מישהו מכיר אוהב/שונא... מוזמן להתבטות ממש כאן!

מאמז חביבים.. אופנת-ספורט נינוחה

אבל לאט לאט מתלבשים על כל פריחה ממוצעת. לא אוהבת את מנהג החרישה, בסדר אופנתי צבאי, אופנתי דגמ"ח אבל כל הזמן?! לפני איזה 3-4 שנים כשנכנסו הפסטלים.. הלכתי עם זה מי הכיר ומי ידע עכשיו, לא מסוגלת ללכת עם ורוד.. כמה ורוד אפשר לראות על בחורה?!

Adi15

New member
אצלי...

יש אחד של "גאפ" שקניתי מפריז והוא ממש "דורש חיבוק".....:):):):):) חוץ מזה אני חושבת שהבגדים של פוקס באיכות ממש ח ר א !!!! כמה כביסות וישר הצבע דוהה.....אפילו על הקפוצ'ון פליז המדובר נהיות כאלה כדוריות....מכירים

i l0ve u

New member
כן!!

גם שלי מגאפ בפריז שיו ך אני אוהבת אותו חבל"זזזז וזין בעין אם הוא אין או אאוט הוא כזה יפה ונעים שאין מצב שאני מחליפה אותו אם הוא יהיה אאוט! חוצמזה שכל שנה בחורף זה חוזר לאופנה וזה הכי ספוטיבי נעים ומדליק! וחלק מהבגדים של פוקס באמת באיכות די חרא אני מסכימה איתך על זה! הצבע דוהה,הבגדים נפרמים,מתקבצים ועוד ... וכן על הקפוצ'ון תמיד נהיה כדוריות מהבד הזה ובעיקר אצל הפליזים של "גלי" זה ככה קיבלתי 1 שקניתי נעליים או משו וואי זה כזה סיוטי! וזה ההבדל בין חברות כמו גאפ שהוא נראה לי כבר כמעט 3 שנים אצלי ובלי עין הרע טפו טפו טפו אבל הוא כמו חדש!

טוף אז ככה....

טוב אז הסווצ'ר הזה הוא כלכך יפה ונוח שאני בחיים לא אחליף אותו.... יש לי מfox ומgap וכל עונה הוא חוזר לאופנה..... ואם הוא יהיה אאוט? so what?it still nice and warm....

למעלה