קפטיין אינטרנט

djyaniv

New member
קפטיין אינטרנט

הכניס את האינדקס לאתרים מומלצים

akravit

New member
אחלה...

ועכשיו כשהחשיפה היא עוד יותר גדולה, אני מוכרחה להעיר לך משהו יניב - חלק מהתמונות באידקס וגם בבלוג שלך לא מופיעות - מאצלי רואים איקס במקום תמונה (לא בכולן אבל בחלק מהן). כדאי שתסדר את זה מכיוון שאתה מייצג את כולנו... ובכל העולם. תודה

שקוז עודכן - תמונות מירושלים הבוכה.

אתם מוזמנים להיכנס ולראות איך הברד של ירושלים הפך את ירושלים ללבנה (כמעט).. שי !

djyaniv

New member
ידוע ובעייתי

זה לא קשור אליי, זה קשור לאתר שבו יושבת התמונה, אין לי מקום לכל הכפתורים אז אנשים נותנים לי לינקים לכפתורים שלהם ויש חברות שלא מוכנות שיפנו אליהם אתרים אחרים. אצל מי שראיתי שזה קורה החלפנו כתובת או ששמתי את הכפתור אצלי

איה@

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

ובהצלחה! הפרוייקט חשוב. וטוב שהוא תופס תנופה. לא הבנתי את בעית המקום של הכפתורים. אגב, שאלה - אפשר להכניס את הפורום לאינדקס? למרות שאין אפשרות כאן להכניס כפתור, הוא מופיע בקישורים של הפורום.
איה.

djyaniv

New member
בקשר לבעיית הכפתורים

לדוגמא מישהו שלך לי לינק לכפתור שלו, והאתר שלו יושב בטריפוד, אז כשאת מעלה את האינדקס, הדף הולך לטריפוד ומעלה משם את התמונה, טריפוד רואים דף אחר קרא לקובץ שעושב אצלהם אבל הדף לא יושב אצלהם ולכן זה לא מאושר, יש חברות ששמות במקום קובץ "this file is hosted by...." זו בדר"כ בעייה עפ ספקי איחסון חינם בקשר לפורום, אין לי בעייה להכניס, השאלה אם זה מתאים לשם? אם את חושבת שכן אז אני אכניס

איה@

New member
אבל למה אתה לא שם את התמונה

עצמה של הכפתור? הרי זה שוקל 2-3 K רק. ועושה קישור מהכפתור לאתר עצמו? אם יש בעיה ואנחנו נוכל לעזור תגיד. כי האיקסים האלה במקום הכפתור מכערים את האינדקס וחבל. לגבי קישור לפורום, אני חושבת שיש לו מקום, ואוכל גם לעצב לו כפתור אבל בוא נשמע מה דעת שאר המשתתפים. מה אתם אומרים??
איה.

djyaniv

New member
עכשיו כן שמתי אצלי

לא תמיד הכפתורים הם 2-3K, יש כאלה 60 וגם 100 אבל עכשיו כולם אצלי ואם מישהו רואה איקס במקום כפתור, רק תגידו, אבל תעשו ריפרש לפני...

למעלה