קפטן הצילו -לא מצליח להתקין

קפטן הצילו -לא מצליח להתקין

קניתי TE2 חדש. אני מנסה מאז הצהרים להתקין את ה-CD שלו על המחשב שלי - ולא מצליח. אשמח לקבל עזרה. הנה מירב הפרטים: ההתקנה הראשונית במכשיר עצמו עברה בסדר. הכל נראה כפועל היטב (עד כמה שאני מבין). הלכתי בדיוק לפי ההוראות ועכשיו אני מנסה להתקים את ה-CD המצורף על המחשב שלי. בהתחלה הוא לא הצליח להתקין, וכתב לי תקלה 1316 - לא מוצא את הקובץ PalmOne.msi בספריית installer שבתוך windows. ניסיתי עוד פעם פעמיים. או אז חשבתי שאולי הבעיה היא בכך שאני משתמש כבר ב-פאלם דסקטופ (זו תוכנת היומן שלי, עו דלפני שקניתי את המכשיר). אז שמרתי את הספריה הפרטית שלי במקום אחר, וניסיתי להסיר. הוא טען שיש אותה התקלה ולא הסכים גם להסיר. אז מחקתי את הספריה, וב-regedit מחקתי את כל עשרות המקומות שנמצאו תחת "palm". אל תכתבו לי שאני סתם עושה דברים (אם זה נשמע ככה) כי כך יעץ לי אדם בקיא ומנוסה ממני. אז עשיתי מה שאמרו לי... גם ניקיתי הרג'יסטרי בעזרת regsupreme ועשיתי ריסטארט למחשב והכל. עדיין לא הסכים להתקין. או אז הורדתי את ה-Palm Desktop מהאתר של פאלם (גם את זה יעצו לי), בדיוק בגירסה המתאימה ל-TE2, וניסיתי להתקין. זה הלך בסדר, ובמסך הפתיחה הוא שאלה האם להתקין, לתקן או להסיר. בטפשותי חשבתי שזו הזדמנות להיסר כמו שצריך, לנקות את השולחן לפני שמתחילים. אז עשיתי את זה. הוא בישר לי שההסרה עברה בהצלחה. ניתי להריץ שוב - והפעם הוא טען שקובץ ההתקנה נפגם (corrupted) ושאין אפשרות להמשיך, צריך לפנות לתמיכה. שוב, ניקיתי, מחקתי את קובץ ההתקנה, פתחתי שוב את ה-ZIP - כלום. אותה הודעה. ניסיתי להתקין שוב מה-CD. הפעם: הודעת תקלה 1714 - לא מצליח להסיר את הגירסה הקודמת, נא לפנות לתמיכה טכנית. מה עושים? בבאג, שאליהם התקשרתי היום, הפנו אותי מיד ל-ACCEL, אפילו לא רצו לשמוע ממני, למרות שקניתי מהם רק אתמול. באקסל טענו שפנייתי חשובה להם, אבל הם עשו רק את זה, ובמשך 10 דקות רצופות... עכשיו אני מנסה להעביר את ה-CD לכונן C ולהתקין משם. אחרי זה - נגמרו לי הרעיונות. יש למישהו מכם/ן רעיון, חוץ מלהחזיר המכשיר לחנות? תודה, וסליחה על האורך, ניסיתי להיות מדוייק, ולסכם היטב כמה שעות טובות של תסכול...

מצאתי משהו

הנה זה: http://kb.palm.com/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE?New,kb=PalmSupportKB,CASE=obj(17525),ts=Palm_External2001 אני מנסה את זה עכשיו, אולי יעבוד...

לא עזר... ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

טוב, נו. לא משנה. לא נראה לי שהצרות שלי מעניינות מישהו.

AYELET1

New member
אולי כי סה"כ עברה פחות משעה מרגע

פרסום השאלה? אולי כי אנשים רבים היו במפגש הפורום ולא היו כאן לענות? השאלות יחכו למחר. פשוט כי אני עייפה... מקווה שאינך כועס מדי

libal

New member
נסה להוריד

את תוכנת הDESKTOP מכאן ולהתקין . קודם תסיר את ההתקנה שלך .

הצרה לא נפתרה

libal - הורדתי כבר אתמול את הקובץ הזה. לא פועל. היום התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה על עצמה, בתקווה שהאינסטולר יתאפס או משהו. לקח הרבה זמן, ועכשיו - נאדה. אותה תקלה.
איזה באסה.

AYELET1

New member
מה שלא הבנתי מדבריך הוא זה:

התקנה ראשונית הצליחה התקנה נוספת לא הצליחה. מה לא הצליח? וכן, ההסרה מהרג'יסטרי ואת כל התיקיות היא מאד לעניין. נסה שוב לנקות הכל, כולל תיקיית Palm או PalmOne מה-PROGRAM FILES בנוגע לבאג- לצערי נראה לי שמה שיעצו לך (פניה לאקסל) זה כן פתרון מבחינתם. אני בכלל לא בטוחה שיש בידם לפתור תקלות כאלו
(מבחינת ידע...ף)

לא, זה היה כך:

בהתחלה היה מותקן רק ה-PD, והשתמשתי בתוכנה הזו כיומן פשוט ונוח (האאוטלוק ואני לא מצליחים להתחבר). אחר כך קניתי PDA - TE2, וניסיתי להפעיל את תקליטור ההתקנה, וכאן התחילו הצרות. היה נראה איזה רגע של נחת בהתקנת הקובץ מהאינטרנט - אבל לא. לגבי ניקוי הספריה הזו מה-program files - בוודאי שעשיתי זאת. תודה על נסיונות העזרה, כל רעיון נוסף יתקבל בברכה ובתקווה....

כן, בדיוק את זה

והבעיה היא שהיישום הזה מראה שהפאלם דסקטופ בכלל לא מותקן אצלי, כלומר הוא לא מזהה אותו (ומניה וביה - אי אפשר להסיר אותו בעזרתו). אז אני פה במלכוד רציני: מצד אחד התוכנה לא קיימת, מצד שני כן קיים איזה שריד שלה, שמספיק להתקנה החדשה להשתגע ולסרב להתקין. כאמור, גם ההתקנה מחדש של חלונות לא עזרה.

עדיין מקוה לישועה

אם למישהו מכם יש רעיון... תודה. נכון ליום שישי בצהרים עדיין יש לי PDA שאי אפשר לסנכרנו ולהתקינו מול המחשב...

כיוון חדש - ובקשת עזרה

מישהו אמר לי שקרה לו דבר כזה, והוא התקין גירסה ישנה של ה-PD, ועליה הצליח להתקין את ה-CD של ההתקנה. אבל - אני לא מצליח להוריד במיול גירסה 3 של הפאלם דסקטופ, כדי לעשות את זה. יש למישהו מכם כיוון? תודה.

למעלה