קפטן קראנץ´

Raistlin

New member
קפטן קראנץ´

אני יודע שקצת קשה להאמין אבל גם בשנות השבעים היו האקרים (עוד לפני שהאינטרנט נכנס לשימוש מסחרי) סיפור מעניין במיוחד הוא סיפורו של קפטן קראנץ´ למה הוא נקרא כך אתם שואלים ? טוב אני בטוח שכולכם מכירים את השטויות ששמים באריזות של דגני בוקר,באריזות של דגני הבוקר של קפטן קראנץ´ הייתה משרוקית מיוחדת שבעזרתה נער בשם דני הצליח לפרוץ לקווי הטלפון ולחייג בעזרת המשרוקית אני אוסיף קישור לסיפור המלא

גם בארץ היה אפשר לעשות שמהו דומה

בזק כנראה כבר תיקנה את זה אבל הנה מה ששמעתי: אפשר לקחת טלפון ציבורי ובעזרת סלולרי מקישים את הDTMF (צריך מכשיר שישמיע אותם חזק מאוד הסמסונג 2000i הוא טוב במקרה) ואז הטלפון הציבורי מחייז אבל אפשר לדבר שניה. פעם אם שרקו אח"כ איזה שריקה טובה זה היה נותן דקה של דיבור. היום כשניסינו אתה השריקה זה בכלל ניתק את השיחה ולא התקשר לטלפון שחייגנו אליו אפילו לא לשניה. אז אני לא יודע עם זה בול שיט או לא אבל כנראה שהקול הגבוה של השריקה עושה משהו.

phingy

New member
נכון, ועוד משהו

אני לא יודע אם בזק תיקנה את זה או שמהתחלה זה נתן רק שניה בטלפון ציבורי אבל בטלפון ביתי אפשר לעשות את זה ולדבר, לא שזה עוזר במשהו אבל בשביל הקטע... ואם הכפתורים של הטלפון בעייתיים זה גם יעיל למי שלא יודע צריך להצמיד את הצד של הדיבור בסלולרי לאפרכסת השמיעה בטלפון ולחייג

למעלה