קפטנים וראשי קבוצות

elanor

New member
קפטנים וראשי קבוצות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שימו לב, אני מעלה עכשיו שוב את ההצעה בפורום הפעם ליום שישי. לארגן פגישה של ראשי קבוצות. אני מציעה את זה ליום שישי אחה"צ/ערב. כן-כן, אני יודעת בטח יש לכם "יציאה" כולשהי אבל דוגרי: ביום ראשון בלילה אני טסה לחו"ל ואני אחזור רק מעט מאוד ימים לפני המשחק. וזה היום היחיד שאני יכולה. אני גם וגם השניה תחתיי (שגרירת אחוות האלפיות - רואינל) לא תוכל להגיע למפגשים כשאני לא אהיה פה כי היא גם-כן בחו"ל (היא כבר שם). אז מי בעד הפגישה ומי יורק בפרצוף?..

simons

New member
ועוד בעיה

שזה יום שישי! מה לעשות, לחלקנו יש משפחה, איתההם מעדיפים לבלות ערב יום שישי מסורתי כמו שצריך.. מה גם שענין האוטובוסים הוא בהחלט נכון. נ.ב. הפגישה הבאה אמורה להיות לקבוצות מאושרות, ככה ש..אהממ אהמ.. תשלחי לאושר את הרשימות שלך. Or else.. :)

5נדב

New member
וחוצמזה

כבר קבענו שהפגישה הבאה תהיה ביום חמישי (מחר) באותה שעה באותו מקום, לא?

5נדב

New member
מישהו?

אני רוצה להיות בטוח, לפני שאני מגיע... כשאני אומר "מישהו", אני די מתכוון לאושר ולמישהו מכדר, כי אריק כבר אישר הופעתו, ולפי מיטב ידיעתי אלו הקבוצות המאושרות היחידות...

5נדב

New member
זה לא היה 7 פעם שעברה?

וגם אם לא, אז אולי אפשר להקדים את זה לשבע? (אני מעדיף כמה שיותר מוקדם)

5נדב

New member
לא, הגעתי בשבע וחצי

והייתה לי סיבה (עברתי שתי הסמכות. הראשונה תירוץ, השנייה סיבה
). בכל מקרה, אני יכול להגיע בשבע הפעם, כי אני מבין מה אני עושה (בהתחשב בעובדה שקודם עשיתי את זה פעם ראשונה). אם תגיד לאנשים להגיע בשמונה, הפגישה תתחיל בתשע...

מי אמור להגיע?

I got completly confused (Not just from this thread, from a combination of this and a few others as well) כל מי שהקבוצה שלו קבלה אישור רשמי עד עכשיו, עד כמה שאני זוכרת (עדיין מקודם בשבילי), אלה שקבלו אישור רשמי הם רק קבוצות בעלי שטח גאוגרפי מה אם הקבוצות הסיפוריות?

תשובה

מי אמור להגיע? =-=-=-=-=-=-=-=
קדר
אמור
המגדל
הארפן-פיורד
קבוצה חדשה של עובדים נודדים בראשות דניאל גינת וניקולאי ברטוב
סאפירה כל השאר מוזמנים לבוא, אך לא להצביע. (או שידאגו להסמכות בהתאם).

למה? ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

למה אופל עדיין לא נחשבת כקבוצה רשמית?! לפחות ככה אני רואה את זה בתשובה של אושר שבה אופל לא נחשבת כקבוצה שצריכה לבוא... מה קורה?

5נדב

New member
כי שליץ לא טרח לאשר אותה

כדי שקבוצה תאושר היא צריכה לעמוד בכמה קריטריונים והסמכות. בנתיים אופל לא עומדים בהם. יש פרטים על ההסמכות במאמרים.

יוזמה ברוכה!

כל מה שצריך - זה: 1. לפרסם כאן טיזר על הרופל - בוצע. אולם רענון לא יזיק. 2. לשלוח לי במייל סיפור פרטני ומלא - לא נעשה. 3. לשלוח לי במייל רשימת תמיכה המורכבת ממספרי-שחקן של התומכים - ...מיותר לציין... ...לא נעשה. 4. לרוץ הלאה!!!

למעלה