קפיצה ושוקו בשקית....

קפיצה ושוקו בשקית....

אז נראה לי שאנחנו אחרי קפיצת גדילה של 3 חודשים.. אנחנו קוראים את הספר ומבצעים את כל ההוראות! בן המתוק החליט שלא מספיק לו וצריך לשאוב לאמא את כל הציצי וכל מה שמסביבו,קרי, במשך היום הציצי נראה כמו שוקו בשקית - גדול וגדוש ובערב נשארת רק השקית..

לא סיימתי וברח לי...../images/Emo46.gif

אקיצר, הבנדיט שואב לי את הצורה אבל אנחנו נורא נהנים. עכשיו אני מבינה את ההנאה שבהנקה (לא שקודם לא נהניתי אבל עכשיו זה כבר ממש נחמד העסק הזה..). תמונות מעודכנות ישלחו בהקדם. תהנו כולכן - אלו שלפני, אלו שתוך כדי ואלו שאחרי..

מה באמת קורה לציצי אחרי ההנקה../images/Emo94.gif

האם הציצי באמת נופל ולא ישוב עוד לקדמותו....בנים גידלתי ורוממתי והם בגדו בי? לפני הלידה בורכתי בחזה לא רע בכלל (וההריון לא שינה אותו), אחרי הלידה החזה הפך להיות דמוי נערת פורנו במקרה הטוב (בוקר) ודמוי פרה במצב הרע (לילה). ואני חוששת ושואלת מה יהיה עליו בעתיד, בתום ההנקה?

מישהי פעם אמרה...../images/Emo124.gif

אם אני לא טועה זה היה בטלויזיה, שבמקום לבזבז כסף על פסיכולוגים באם להניק או לא להניק וכל הדיון הסובב סביב זה - היא תחסוך את הכסף וכשתסיים ללדת, הכסף יילך על פלסטיקאי שיעשה עבודה טובה! מה שאני יודעת, מחברות ומשפחה, שהציצי קטן (ואני לא מתנגדת למידה אחת פחות ממה שהיה) והעיקר - מרזים!!! מה שבטוח - נחיה ונראה. שני בנים בבית די מבסוטים מהענין....

רותם ש

New member
ואנחנו בדיוק בקפיצת 6 שבועות

אמנם 6 שבועות זה רק מחר, אבל נדבי מקדים את זמנו. אתמול בין 12 בצהרים ל 9 בערב נדב היה כל הזמן עלי, יונק וישן לסירוגין (עם הפסקה קצרה להתעמלות וכיף עם אבא). זה היה מתיש אך גם כיף, כמו שליבי מתארת. ליבי - מעכשיו מתכונת ייצור החלב אצלך אמורה להשתנות - לא עוד תחושת מלאות, אלא החלב מיוצר ברגע שבן יונק. אני גם מאוד נהנית מההנקה. ולגבי צורת החזה - למיטב ידיעתי אין להנקה קשר לעניין - ההריון הוא מה שמשנה את צורת השדיים והגנטיקה קובעת האם יהיה נפול או לא אחר כך. בעיקרון אמור לחזור לקדמותו. הייתי מצרפת תמונה - אבל כולן גדולות מ 250K.

אז תקטיני!!!

לא את החזה, את התמונות...
בן ישן אז אני מנצלת את הזמן להחליף חוויות על שדיים.. רותם ככה היה לי עם בן ב6 שבועות. כל היום על הציצי, אבל עכשיו זה היה קצת שונה. זה באמת נורא כייף, במיוחד לדעת שהם גדלים בזכותנו! אני מחכה לתמונות..

רותם ש

New member
שאלה לליבי ותמונה

ליבי - האם גם לך היה פיצול של הקפיצה ? נראה כאילו היום הוא התחיל שוב, אחרי הפסקה בלילה ובבוקר..

איזה פושקון../images/Emo6.gif עשית חשק לעוד תמונות

ואם לא וירטואליות, אז לראות אותו ב - LIVE

וואי, זה עוד הרבה זמן../images/Emo5.gif

אני גרה מרחק "יריקה" ממיכל, כשאת אצלה, ניתן להפגש, ואז אוכל לשטוף את עיניי בפלא הזה.

רותם, הוא כל-כך מתוק ../images/Emo25.gif

איזה יופי שפרסמת תמונה
נדבי ממש ממש חמוד אני ממש לא יכולה להפסיק להסתכל עליו
וגם החדר שנראה ברקע נראה מהמם
תמשיכו להנות ולגדול
שירלי.

בונבון אמיתי

ולכזה בלונד השחור משתנה ? קשה לנו לדמיין את שיר בלונדינית, בינתיים היא שחורדינית לא רעה... עכשיו יש תמריץ אמיתי לפגוש אתכם במפגש הפסח חנה וליאור

רותם ונדב..

אז התשובה היא כן! ב 6 שבועות הוא היה יום ככה ובוקר ככה - במשך היום היה בסדר ובלילה הפוך וכל שעה ציצי וביום למחרת היה ההיפך. הפעם הזו כנראה שעוד לא נפסקה, הוא לא ישן לי היום איזה 6 שעות מלבד מנוחה קצרה של רבע שעה.........
והלילה היה דווקא בסדר. רק דיברתי והוא התעורר נעבור גם את זה. לפחות אנחנו יודעות שזה זה.

למעלה