קפיצה
.. בגיל 6 וחצי חודשים

_גלית_

New member
קפיצה ../images/Emo105.gif.. בגיל 6 וחצי חודשים

חייבת לספר על קורותינו בשבועיים האחרונים
: אז ככה... קודם כל תומר חזר לחייך באמבטיה, (למי שזוכרת את השאלה שלי על האמבטיה..) לאחר כמה ימים זה פשוט קרה לבד, כמו שהפחד בא, כך הוא גם נעלם - איזה כיף! וחוץ מזה, הופיעה שן ראשונה בהפתעה, בלי שום סימני סבל מיוחדים
! והוא התחיל לאכול (או יותר נכון לירוק?) גזר...
והכי מדהים: תומר מתהפך, מתגלגל, מסתובב כמו שעון, "מקשקש" בשפת תינוקות ללא הפסקה, דוהר מיוזמתו על הברך של אבא (עושה "רודיאו"
), עושה פרצופי קונדס מצחיקים ביותר ובאופן כללי קורע אותנו מצחוק וגורם לנו להתפקע מאהבה והערצה...
מה שמדהים זה שזה קרה בפרק זמן נורא קצר, זאת אומרת, היתה התקדמות כל הזמן, אבל עכשיו יש תחושה כאילו המון דברים קורים ממש בבת אחת ורואים שינוי מיום ליום. כל כך כיף ומרגש לראות בן-אדם נוצר מול העיניים.. ועכשיו גם שאלה: אנחנו עומדים לעבור דירה
השבוע. תומר ישן עד עכשיו בחדר איתנו. מה דעתכן, להעביר אותו ישר לחדר שלו? או להשאיר אותו עוד קצת איתנו? אני רק אציין שהוא ישן מצויין בלילה, 8-10 שעות רצוף
. ובכלל אם יש לכן כל מיני טיפים לגבי מעבר וסידור הדירה כשמדובר בילד בן 6 וחצי חודשים. (דרך אגב נחמד מצידו שהוא חיכה עם הזחילה עד שנגיע לבית יותר גדול, לא?
)

איזה התקדמות. כל הכבוד לתומר../images/Emo106.gif

כבר אמרו לי לא פעם שהדברים תמיד קורים במהירות ובבת אחת... קשה לי לדמיין את יעלי שלי ככה.. למרות שאוטוטו גם היא תגיע לזה. אינני יכולה לייעץ לך לגבי המעבר לדירה החדשה אבל רשמח גם לשמוע בנות אחרות כי אני בשאיפה לעבור דירה בערך עוד חצי שנה ואז זה יהיה גם רלוונטי לנו

../images/Emo45.gif כל הכבוד לתומר

ובאופן מפתיע - הקפיצות האלה לא מפסיקות והם ממשיכים להדהים כל פעם מחדש. בקשר לשאלה - נראה לי שבשביל להקל עליו את המעבר תשאירו אותו בהתחלה בחדר שלכם, כמו שהוא רגיל, ורק שיעברו הסימפטומים של דירה חדשה, תעבירו אותו לחדר משלו. נ.ב. - תעדכני אותנו איך היה המעבר. אנחנו צריכים לעבור דירה עוד חודשיים בערך (אינשאללה) ואשמח ללמוד מנסיון של אחרים...

רותי ע

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif כל הכבוד לתומר ../images/Emo45.gif

והם באמת עושים את ההתפתחות בקפיצות. גם עם עידן זה היה ככה לאורך כל הדרך. בהמשך תהיה קפיצה כשיתחיל ללכת, יתחיל לדבר.. זה כזה אושר לראות אותם מתפתחים
לגבי מעבר דירה-אומרים שלא כדאי להעמיס עליהם כמה שינויים יחד. אני מאמינה שזה תקף לכל גיל. תעברו דירה, תתאקלמו ואז תעבירו. רק אל תחכו עם ההעברה יותר מדי כי ככל שהם גדלים יותר קשה יותר להרגילם למצב החדש. לגבי סידור הבית-הכל כמעט למעלה או נעול כי אוטוטו הוא זוחל ועומד.

דיאנה1

New member
כל הכבוד לתומר! באמת מרשים מאד

כשבר היה בן חצי שנה כתבו לי עכשיו להנות מכל רגע כי החצי השני עובר מאד מאד מהר. ובאמת עוד חודש בערך בר בן שנה ואני ממש בפאניקה, איך הזמן עבר כל כך מהר? באיזו רשות? אני רוצה להנות מהתינוקי שלי עוד קצת לפני שיהפוך לפעוט! אז אל תתנו להתקדמות המהירה שלו לגרום לכם לא להנות מהרגע. אנחנו עברנו דירה כששון היתה בת 4 חודשים, וניצלנו את המעבר כדי לסדר לה חדר משלה, עד אז היא ישנה איתנו. הטיפ העיקרי הוא לארגן לעצמכם הרבה עזרה כי מדובר בעבודה רבה ומאד מתיש לעשות אותה במקביל לטיפול והנקה של תינוק. שיהיה לכם מעבר מוצלח וקל והרבה הנאה מהדירה החדשה.

מדהים, גם אצלנו זה קורה ככה

יש תקופה שהיא לא עושה כלום חדש ואז פתאום בום בבת אחת היא עושה התקדמות

מעבר דירה ו...חדר

קודם כל , כל הכבוד לתומר. תומר שלי גדולה ממנו בדיוק בשנה וחצי... לגבי מעבר דירה והעברתו לחדר נפרד: כששחר הייתה בת שנה עברנו דירה והיא עברה משינה רצופה איתנו ישר לחדר שלה ולא הייתה עם זה איזושהי בעיה. לקח לה בדיוק יום אחד להתרגל. עכשיו היא כבר ישנה כמובן עם תומר בחדר והבעיה שלנו שתומר לא מוכנה בשום פנים ואופן לעבור למיטת נוער, ככה שאין לנו איפה לשים את התינוק שיבוא בקרוב, אז הוא יהיה איתנו בחדר בעריסה... בהצלחה ותעדכני אותנו ביי בנתיים פנינה

איזה אושר! איזו נחת! איזו גאווה!../images/Emo106.gif

נכון גלית?! גם אצלנו היה בום קפיצה כזה ומאז אין יום שאין לי חיוך רחב ומרוח מאוזן לאוזן. כל יום הוא עושה משהו חדש, משכלל משהו ישן... פשוט כיף אמיתי! לגבי המעבר לדירה/חדר, לא מתוך ניסיון אישי, נראה לי שאם זו התוכנית/ההעדפה שלכם נסו להעביר את תומר לחדר משלו. אם הוא יגלה התנגדות ותרו על זה ולכו בקצב שלו. תמשיכי להנות מתומר ובשעה טובה על הדירה החדשה.

iris & ben

New member
כיף היה לקרא את הודעה...../images/Emo99.gif

גבי מעבר לחדר נפרד... מצד אחד זו הזדמנות ומצד שני עוד שינוי... אני היתי מנסה אבל לא מתעקשת לגבי סידור וארגון...-ל זר ו ק כל מה שלא צריך זו הזדמנות נהדרת מעבר קל ונעים

גליתי, תומר ותומר אכן דומים ביותר..

פרט לגודל כמובן כי להזכירך אנחנו שמנמוכים
בכל מקרה, גם אצלנו היתה פתאם קפיצה הסטרית בגיל 6 חודשים ואני הרגשתי איך התינוקי שלי נעלם לי בין האצבעות... רק שהיה זמן עד שגדלו השיניים הראשונות (בגיל 8 חודשים) לעכל את השינויים ולהתבגר טיפה יותר לאט... תהנו תהנו תהנו, ובהצלחה עם מעבר הדירה
מחכה להיפגש! שירלי.

Iris-1

New member
עברנו דירה בפעם הראשונה

כאשר אפרת היתה בת שנה. כן היא קיבלה חדר משלה ותקופת מה אפילו בלתה בו יפה בלילות. אבל הנה הפתעה גדולה כאשר נולדה אחותה מקץ חצי שנה אח"כ הילדה בקשה לחזור לישון איתנו בחדרנו. האופציה היתה לפרוש מזרון גדול על הרצפה שיכיל אותה ואת ההסתובביות שלה שלא תצא מהשמיכה ולא יהיה לה קר על הרצפה וככה העברנו איתה 3 חודשים שרותם ישנה איתנו בעריסה. כאשר רותם גדלה ועברה למיטת התינוקות כפרס קנינו לגדולה מיטה וחצי של נוער ומאז היה לנו שקט של שנתיים כמעט עד המעבר לדירה החדשה ומשם המעבר הקצר בחזרה לחדר שלנו. בקיצור - תזרמי עם הילד וקחי בחשבון שהוא ירצה למ רות הכל את החדר שלכם. בהצלחה ומעבר נעים.

כל הכבוד !!!

הקפיצות האלו באמת באות בהפתעה נורא הזדהתי לקרוא את התאור שלך יש לי תאור די דומה גם לנו יצאה לה פתאום שן מתוקה ויש מלא דברים חדשים כל יום אתמול תפסתי אותו עומד במיטה הוא התחיל לזחול בכל הבית ואני כל יום המומה מחדש מהשובב הקטן שנתלה לי על הרגל או מביא לי ביס שמשאיר סימן של שן קטנה ביד מקווה שהמעבר דירה יעבור חלק כולי קנאה על השינה בלילה אצלנו זה רחוק מלהיות לילות רצופים

רותי ע

New member
כאלו בשורות את מצניעה ../images/Emo35.gif

שן ראשונה ?
עומד בפעם הראשונה ?
מזל טוב

יונית ש

New member
הוא גדול הוא גדול הוא גדול ../images/Emo24.gif

תקראי את זה כמו השיר.. בכל אופן מה את מצניעה שתומר עומד לבד!! זה נפלא הוא באמת זריז נורא אני חייבת להפגיש אותו עם מאי בהקדם על מנת שישפיע עליה רק טובות. מחכה שניפגש בשבת יונית

_גלית_

New member
תודה על כל התגובות המקסימות!

מהיום אני עוברת למצב משתתפת סבילה בפורום לימים הבאים
. אני נשארת כאן, אבל רק אקרא ולא אכתוב כי אנחנו באריזות
... כשנתמקם אחזור לפעילות מלאה! אז... לכל מי שיהיה חולה בימים אלה
רפואה שלמה
ולכל מי שילד ויחגוג יומולדת
. ולכולם/ן עשו חיים
אולי פתאום יהיה לי זמן ואני עלולה לצוץ לרגע במפתיע
ביי ביי

למעלה