קפיצות של העפעף בעין
שלום לכולם,
ראיתי שכבר דנו בנושא כאן לא מעט אבל אולי המקרה שלי קצת שונה.
לפני כחודשיים/חודש וחצי השותף שלי ואני הכנו ערמונים ולא חרצנו אותם לפני. (טעות חמורה!).
אחרי שהוצאנו אותם מהתנור פתחתי את הראשון והוא התפוצץ לי לתוך העין. למזלי, ברפלקס העין נסגרה במאית השנייה לפני וזה פגע זה כשהיא סגורה. (פגע רק בעין ימין).
במשך יומיים העין שרפה ולאחר מכן לקח כשבועיים להחלמה מהירה.
כשבוע לאחר ההחלמה החלו לי קפיצות של העפעף ומאז הן לא עוזבות אותי.
אני נתונה ללחץ מתמיד וסטרס אבל אין זה משהו חדש, בנוסף אני גם עובדת שעות רבות מול המסך, קראתי והבנתי שזהו מתכון נפלא לקפיצות הלא רצוניות אך מצד שני זה התחיל בתקופה לא לחוצה לאחר הפציעה.
בנוסף, הורדתי באופן דרסטי את מינון הקפאין ומנסה לשמור על חיים פחות לחוצים אך העפעוף בא וחוזר.
הייתי כשבוע חופשה בחו"ל, לאחר מספר ימים העפעוף נעלם ולאחר שבוע בארץ העפעוף חזר, מה שמאשש שזה קשור ללחץ ואורח חיי.
לא כתבתי את החפירה הזאת סתם, השאלה האם חוץ משינוי אורח חיים יש פתרון?
אם זה קרה רק לאחר הפציעה, יש קשר ישיר?
***הייתי אצל רופא עיניים רק כשהתופעה התחילה והוא אמר לי שזה יעבור כמו שזה התחיל ולא לשים לזה לב.
מאז עבר יותר מחודש וזה לא נראה שזה יעלם.
תודה רבה!
שלום לכולם,
ראיתי שכבר דנו בנושא כאן לא מעט אבל אולי המקרה שלי קצת שונה.
לפני כחודשיים/חודש וחצי השותף שלי ואני הכנו ערמונים ולא חרצנו אותם לפני. (טעות חמורה!).
אחרי שהוצאנו אותם מהתנור פתחתי את הראשון והוא התפוצץ לי לתוך העין. למזלי, ברפלקס העין נסגרה במאית השנייה לפני וזה פגע זה כשהיא סגורה. (פגע רק בעין ימין).
במשך יומיים העין שרפה ולאחר מכן לקח כשבועיים להחלמה מהירה.
כשבוע לאחר ההחלמה החלו לי קפיצות של העפעף ומאז הן לא עוזבות אותי.
אני נתונה ללחץ מתמיד וסטרס אבל אין זה משהו חדש, בנוסף אני גם עובדת שעות רבות מול המסך, קראתי והבנתי שזהו מתכון נפלא לקפיצות הלא רצוניות אך מצד שני זה התחיל בתקופה לא לחוצה לאחר הפציעה.
בנוסף, הורדתי באופן דרסטי את מינון הקפאין ומנסה לשמור על חיים פחות לחוצים אך העפעוף בא וחוזר.
הייתי כשבוע חופשה בחו"ל, לאחר מספר ימים העפעוף נעלם ולאחר שבוע בארץ העפעוף חזר, מה שמאשש שזה קשור ללחץ ואורח חיי.
לא כתבתי את החפירה הזאת סתם, השאלה האם חוץ משינוי אורח חיים יש פתרון?
אם זה קרה רק לאחר הפציעה, יש קשר ישיר?
***הייתי אצל רופא עיניים רק כשהתופעה התחילה והוא אמר לי שזה יעבור כמו שזה התחיל ולא לשים לזה לב.
מאז עבר יותר מחודש וזה לא נראה שזה יעלם.
תודה רבה!