קפיצות.
מקפיצה...

GrEeNwOmAn

New member
קפיצות.../images/Emo175.gif../images/Emo78.gif מקפיצה...

לרוכבי הקפיצות- אין & אוואט מסלול הסבירו רק את השניים האלו. או שתסבירו יותר. אין לי כוח לכתוב עוד. בוני מכשולים מוכרים- כתבו, אם אתם יודעים על כך. סוגי מכשולים- הסבירו על מכשולים שאתם מכירים.

GrEeNwOmAn

New member
רוכבת קפיצות מכורה../images/Emo72.gif../images/Emo175.gif../images/Emo48.gif

להסביר? אני יסביר מסלול- מסלול מורכב מכמה מכשולים בצורות ובצבעים שונים. מסלול, בדרך כלל נמצא בתחרויות, אך לא רק. במסלול כל מיני מכשולים בסיסיים. ואין לי כוח יותר להסביר... סוגי מכשולים- איקס- שתי קורות מוצלבות אחת עם השנייה, העומדות על שני סטנדים. אפריט- מכשול ישר, סימטרי, ברוחב של קורה אחת בלבד. אוקסר- מכשול, כאילו אפרייט+אפרייט, קרובים אך עם רווח, רוחב שתי קורות. טריפל- מכשול בעל שלוש או יותר קורות. כך נקבע גם רוחבו. מים- מכשול שמתחתיו, יש מים אמיתיים, או בריסטול, בד או משהו כחול. חומה- חומה זה פשוט חומה. שולחן- מה שעין המפרץ קופצים
וזיהו... יש עוד!

TauraMan

New member
לא ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

גם מכשול עם 4 קורות עליונות נקרא טריפל... גם עם 5.. 6..7.. ועוד!

טוי בוי

New member
לאר נכון דורון...../images/Emo60.gif

מכשול שיש בו יותר מ-3 קורות לרוחב נקרא טריפל בר...הכוונה למכשול ישי בו מ-4,5,7,6.....קורות! אתם רואים בתמונה הסוג של העמוד למכשול יכול להכניס בו מספר של קורות ובגבהיים שונים פה סמו אוקסר אבל אפשר לשים יותר קורות כאילו יותר מ-3 וזה טריפל בר! בחווה שלנו קפצו אחד עם 5 קורות שהיה בערך בגובה 120-130 כזה ואני קפצתי את המכשול הזה בתור אוקסר נמוך אבל נפלתי ממנו פעמים....טוי בוי המחבל! אבל הוציאו אותו לצד עם כל המכשולים היפים! בחופש אני הולכת להכריך את סמי לצבוע ולתקן אתי ועם עוד כמה אנשים וילדים {אולי גם מהקיטנה} כי הם נראים רע חבל שלא משתמשים מידי פעם במכשולים היפים של התחרויות גם כך אנחנו לא עושים בחווה תחרויות וכמעט שלא מלווים מכשולים..........

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

אין& אוט זה בעצם שנים, שלושה,ארבעה... מכשולים שהסוס קופץ ברץף בלי להכניס צעד בין מכשול למכשול... מסולול זה קובצץ מכשולים מ-2 ומלע שהסוס קופץ בסדר מסוים כמעין מסולול שהוא צריך לעבור....

למעלה