קפיצות

HORSE GIRL2

New member
קפיצות

עשיתם פעם? כיף? מה צריך לעשות(הרוכב)? מתי מתחילים(באיזה שלב של הלימוד)?

SHoooooSH

New member
../images/Emo77.gif

עשיתי
כן מאד כייף
הרבה דברים..
זה תלוי בכל אחד ובהתקדמות שלו.

טוי בוי

New member
ברור!

אני קופצת בערך פעם פעמיים בחודש! זה ממ שכיף! ילמדו אותך... שאת יכולה להתחיל לקפוץ פיזית {גודל ושיווי משקל וכל זה} ושאת שולטת בסוס ממש טוב וכל זה...

horse girl1

New member
ברור../images/Emo8.gif

כן אני קופצת כל שיעור חוץ מבחופש הגדול שזה הזמן שהסוסים נחים.. ילמדו אותך מה את צריכה לעשות וזה הרבה מתחילים לקפוץ כשמוכנים לזה אחרי לפחות שנה וחצי או תלוי בהתקדמות של הרוכב..

צדק8

New member
^^

עשיתם פעם? כן
התחלתי לפני חודש בעיירך ! כיף? הכי בעולם
מה צריך לעשות(הרוכב)? מזתומרת ? מממ..לדרבן ולשמור שהוא לא ילך לצדדים או יעצור ? מתי מתחילים(באיזה שלב של הלימוד)? מממ..לויודעת..אני התחלתי בערך אחורי חצי שנה..אבל בטח אצל האחרים ההתקדמות תהיה יותר איטית כי אני לא תלויה ברמה של הקבוצה. הממוצא נראה לי זה שנה- שנה וחצי. למרות שנעם (המדריך שלי) סיפר לי שהיתה פעם מישי שרק אחורי שלוש שנים היא סוף סוף התחילה.

TauraMan

New member
כן ../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כן, היום קפצתי...
מאוד כיף!! הרוכב, בהתחלה צריך לא להפריע לסוס, בהמשך צריך לדעת איך להוציא מהסוס את המיטב. מתחילים שהילד מוכן..

animals lover

New member
תשובות../images/Emo107.gif

עשיתם פעם? לא-אבל שנה הבאה אני מתחילה אינגליש אז אני בטח אתחיל!!! כיף? אני בטוחה שזה כיף! למרות שעוד לא ניסיתי.... מה צריך לעשות (הרוכב)? כשהסוס קופץ טיפה לתת מושכות (מבלי לאבד את המגע עם הפה של הסוס) ולעשות ישיבת קפיצות. מתי מתחילים (באיזה שלב של הלימוד)? כל אחד והקצב שלו...מתחילים כשיודעים לשלוט טוב בסוס ולומדים מעבר קווליטים וכל מיני דברים לפני זה...

למעלה