קפיצת קסם

maorna

New member
קפיצת קסם

בעיה.... מעביר אחורי/קסטה/שיפטר XT די חדשים +- 600 ק"מ לאחרונה לאחר מכה קטנה באוזן אני לא מצליח להעביר לפלטה השמינית (אחת לפני הכי גדולה) בשום קומבינציה שהיא. אני די מנוסה בכוון הילוכים ובתיקונים באופניים באופן כללי ומבצע כמעט הכל לבד ובכ"ז לא מצליח. חוץ מזה הכל עובד חלק, כל ההילוכים עוברים פרפקט אין קפיצות כלשהן רק דילוג על הגלג"ש הנ"ל. יש הצעות.... אני כבר מיואש תודה מראש מאור

maorna

New member
YOU DONT SAY...

כמובן שישרתי את האוזן... מה אני נראה לך... מטומטם? האוזן ישרה, לפחות הכי ישרה שיכול להיות וכל ההילוכים עוברים חלק למעט הדילוג על הפלטה השניה (השניה מלמעלה). זה קורה בכל אחת מהפלטות הקדמיות

oferbic

New member
לשאלתך

אני לא יודע מה מנת המשכל שלך וזה לא מעניין. חוץ מזה תחליף אוזן.

oren_hershco

New member
"הכי ישרה" לפי העין או לפי מכשיר../images/Emo35.gif

יש כלי בשביל זה. העין לא מדוייקת מספיק. אור

שאר ההילוכים עובדים טוב אמרת?

אם הבנתי אותך נכון, חטפת מכה באזור המעביר ועיקמת את האוזן. לאחר שיישרת את האוזן, כל ההילוכים עובדים באופן מושלם חוץ מהילוך 2 (פלטה אחת לפני הגדולה ביותר בקסטה). בנוסף, כשאתה מעביר להילוך 2, השרשרת פשוט מדלגת עליו (גם בהעלאת הילוך וגם בהורדת הילוך). לדעתי, יכולות להיות מספר סיבות לכך: 1. לא יישרת מספיק את האוזן. מומלץ להשתמש בכלי מיוחד לצורך כך. 2. המעביר עצמו התעקם, והיחס בין משיכת הכבל ע"י השיפטר לתנועת המעבריר השתנה. 3. לא סביר, אבל בכל זאת: פלטה 2 בקסטה התעקמה. אני חושב שהיית רואה את זה כבר... אתה אומר שאתה יודע לכוון הילוכים, אז אני מניח שהאפשרות של כיוון לא טוב של ההילוכים יורדת. לדעתי, שווה לראות מכונופן. בהצלחה. זה נשמע מוזר מאד, כיוון שהילוך 2 איננו הילוך קיצוני...

עי יד ן

New member
אוזן עקומה / מעביר עקום /

שיפטר הרוס/ שד לא נותן לשרשרת לגעת בגלגש השמניני תכלית לבד

למעלה