קפצי להגיד שלום

SupeRonit

New member
קפצי להגיד שלום

אני חייבת שלום,לכמה אנשים.. וכן,אני חדשה פה.. ולא,אני בכלל לא רואה תשוקות. וכן,ההסתברות שאני אחזיק מעמד פה,היא נמוכה מאוד.

python 4

New member
רונית??? ../images/Emo12.gif

איזו הפתעה! ברוכה הבאה לפורום תשוקות! אגב, לא צריכים ממש לראות תשוקות בשביל להיכנס לכאן. את יכולה פשוט לספר לנו על התשוקה הכי בוערת שלך.

Bow Wow2004

New member
ראיתי את העצומה שלך

אם כל הכבוד אל תבני עליה. תנסי לשלוח מיילים לערוץ 10 וערוץ 3. גם תשלחי שאלה לפנאי-פלוס אם מישו מתכוון לרכוש את הסדרה (שגם אני הייתי רואה אותה פעם, לפני 10 שנים בערך, אפילו יותר, ואני לא זוכר כלום).

Bow Wow2004

New member
אני יענה לך כאן רונית

צר לי אבל אני לא מעודד אוסטרליזציה ובריטניזציה... בכל אופן אם זה באמת חשוב לך (אני מזכיר שהסיכויים שהעצומה הזאת תעבוד זה כמו הסיכוי שחזירים יתחילו לעוף) אבל את מוזמנת לחתום בשמי. [email protected]

SupeRonit

New member
איך שמעת על העצומה ?

רוצו לחתום ! * גם אוהבים/מכורים לשעבר ייתקבלו בברכה * לנוחיות שלכם אני מוסיפה קישור לעצומה (+הסברים) ...

Bow Wow2004

New member
לידיעתך

אני נמצא בפורום א"ס כבר די הרבה זמן. זה שאני כמעט ולא כותב שם זה כבר משו אחר... תכתבי איזה שם שבא לך, מה שבא לך, איך שבא לך. בעצם חוץ מהשם דני. אני לא ממש אוהב אותו. אה וגם לא יורם כי זה מיושן מדי. ושלא יהיה שם תנ"כי... או כל השמות האלה משנות ה-70 משה, דוד וכאלה... וגם לא שמות חדשים - ים, טופז, ספיר כל השמות שנותנים גם לבנים וגם לבנות - אני נגד זה. וגם לא את השם האמיתי שלי... לא מתאים לי. וגם לא ניסן, יניב, רועי - שמות פשוטים כאלה... לא, גם לא יואב. אני שונא את השם יואב. וגם לא שמות רוסיים או ארגנטיניים - כאן נולדתי. גם לא טל או כל שם עם הברה אחת... ותשתדלי שהשם לא יהיה לועזי מדי. אבל חוץ מזה תבחרי איזה שם שבא לך...

Bow Wow2004

New member
אה, שכחתי גם את זה

לא לא, אני מכיר אחד יונתן ואני שונא אותו!! גם יוני... מממ.. טוב אני יתפשר - תקראי לי "ריס". אוקי?

python 4

New member
אגב רונית,

ידעת שבקרוב רחוק יש שחקן שהשם האמיתי שלו זה בו בריידי? אבל כמובן שזה לא אומר לך כלום כי את לא רואה ימ"ח. לא חשוב, תתעלמי.

python 4

New member
ויש "קצת" הבדל בין ריס של ק"ר

לריסססססססססס של תשוקות...

Principesa Reut

New member
חחחח ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ולמרות שאת לא רואה תשוקות (
) ולמרות שאת חושבת שאת לא תשארי פה (חושבת
), הנה לך
על חשבון ה
... תשתי אותו - ותראי שתרצי להישאר... הוא הרי הוכן ע"י אית'ן קריין

SupeRonit

New member
תודה על הברכות להצטרפותי

רוצים לשמח אותי ??? על השתתפותי ... רוצו לחתום על העצומה שלי..כל מה שאני צריכה זה שם פרטי (יכול להיתו בדוי) + כתובת אי.מייל. אתם יכולים לשלוח לי את זה למסר-ושמכם יתווסף לשמונה אנשים !! שכבר חתמו

למעלה