קפצתי לביקור ולספר לכם ש...

קפצתי לביקור ולספר לכם ש...

לא יודעת מי זוכר אותי ויש פה גם הרבה חדשים (וזה נפלא) אז קודם כל אציג את עצמי: אני אמא לילד מקסים בן שנה ו-10 חודשים שמשבוע 16 גילינו שיש לו ק"פ ברגל ימין. הוא נולד בקפלן ומאז אנחנו במערכת יחסים נפלאה עם ד"ר פנסקי, אורטופד הילדים במרפאה שם. והיום היינו בביקורת. וכרגיל יצאתי עם חיוך ענק על הפנים. הדבר הראשון שהד"ר אמר לי אחרי שבדק את הרגל זה "כל הכבוד לך". בגלל שאני מקפידה באדיקות לשים לו נעליים כל לילה, התיקון המושלם שהושג נשאר מושלם. ומכיון שאני מתכוונת להמשיך לשים לו כל לילה עד גיל 4 (ותודה שוב לעידית שהביאה אותי לזה) הסיכוי לנסיגה נמוך מאוד מאוד. וההליכה שלו כשל כל ילד אחר. והרגל שלו במצב מצויין. ורוב הסיכויים שוהא יחיה חיים רגילים לגמרי ללא כל אי נוחות בגלל הק"פ. אז הק"פ מזמן לא משחק תפקיד בחיינו. ברור שבפנים תמיד יש דאגה, אבל זו רק דאגה אימהית מובנת ולא חשש סביר לבעיה. ומעכשיו אנחנו בביקורת רק 3 פעמים בשנה. איזה כיף
והורים יקרים, המסר שלי הוא - ראו בנעליים צו עליון, חלק בלתי נפרד מהחיים. כמו שאתם מצחצחים לו שיניים כל יום או מקלחים, כך גם שמים לו נעליים. ואם עושים את זה באדיקות מלידה, זה הופך להיות חלק מהילד והוא לא סובל מהן. הוא יסבול אם זה יהיה פעם כן ופעמיים לא. הנעליים הפכו להיות חלק בלתי נפרד מחייו. כשהוא ישן, לפני שאני שמה לו את הנעליים הוא כבר ישן בתנוחת פיסוק כאילו יש לו את הנעליים. וכשאני מורידה אותן, הוא משחק איתן. אין לו שום דבר נגדן. ודבר אחרון-הרופא סיפר לי שמגיעים אליו חברי פורום והוא יודע את זה לפי השאלות שלהם. אז כל הכבוד לפורום הזה שתומך ונותן מידע חשוב להורים. ושתהיה לכולם שנה טובה וגמר חתימה טובה

kashke

New member
../images/Emo24.gif התגעגעתי וכמוני עוד אנשים

שמחה שעדכנת. שמחה על התיקון. שמחה על כך ש"הכרנו" גמר חתימה טובה וצום קל. שנה מעולה לכם

כה טוב לקרא אותך! ../images/Emo39.gif

נשיקות לתותוש המקסים. היית חסרה לי מאוד במפגש
שנה טובה ומאושרת הכדורים

גם לי חסרים אנשים מפה ../images/Emo13.gif

קשקע - איך מתקדמת קריירת הפלדנקרייז? עידית - מה עושה כבר הכדורון חוץ מלהתגלגל? ראיתי את התמונות שפרסמת ולא להאמין כמה גדל. ואיפה אורית?

אש"ת בימים אלו אנו מתחילים להבין

שאוטאוטאוטאוט אושרי יעמוד ליד רהיטים. הוא כבר מיישר רגליים כדי לטפס על מדרגות וכאלה. אני ממש מחכה שזה יקרה. הוא זוחל גחון כבר כמה ששלושה חודשים ולפני חודש התחיל לזחול על 6. חוץ מיזה הוא לא ישן! על זה כתבתי הודעה מאוד ארוכה בעמוד איפה שהוא. ספרי מה שלומכם, בבקשה. איך בעבודה, איך השנה החדשה בגן?

רחליקה1

New member
היי אש"ת, לא לברוח, מתגעגעים...

איזה כיף לראותך שוב, התגעגענו מאד. נכון יש כאן הרבה אנשים חדשים שאפילו לא יודעים שאת ממקימי הפורום המקסים הזה... אני שמחה שאת כאן כי רציתי לשאול שאלה: כשהם כבר יודעים לרדת מהמיטה (מיטת נוער), מה הם עושים? הם הרי לא יכולים ללכת, איך הם מגיעים למיטה שלנו???????? גמר חתימה טובה, קפצי לבקר לעיתים קרובות יותר אוהבים, רחלי אלון ומתן.

תודה רחלי ../images/Emo140.gif ולשאלתך...

כשמעבירים למיטת נוער הם כבר מזמן יודעים ללכת. בד"כ מעבירים בגיל 2+ (ברגע שהם מטפסים החוצה ממיטת התינוק). והבעיה הפוכה ממה שכתבת-הם יורדים ללא הפסקה והבעיה לשמוא אותם במיטה

אז אתם כבר עם נעליים רק בלילה?

ולגבי חוסר השינה-זה בטח רק שלב. קורה להרבה ילדים בגיל הזה. תחזיקו מעמד
ולעידוד-עד שתותוש היה בן שנה וחצי לא ישנתי יותר משעתיים רצוף. ועכשיו?
לילות שלמים של שקט.

אורית פה ו...

בזמן האחרון קצת עסוקה, מורה לא????
זה לא יפה להגיד שלא מתחייחסים אש"ת, כמה פעמים שאני חיפשתי אותך!!!!!! גמר חתימה טובה לכולם אורית

אורית היקרה ../images/Emo24.gif

ממש לא לזה התכוונתי. אני יודעת (ומעריכה) שחיפשת אותי. להיות עסוקה זה דבר טוב. מה שלום הילדון? האם התחלתם בטיפול פיזיוטרפי? ומה עם רפואה משלימה? אני מכירה מישהי שנחשבת משהו משהו בתחום של התפתחות תינוקות ועושה פלאים (לפחות אצל בת של חברה). היא מטפלת בשיטת ורדי. אם תרצי שלחי לי מסר.

למעלה