קפצתי לביקור חטוף

קפצתי לביקור חטוף ../images/Emo103.gif

לראות מה חדש. אבל מסתבר שלא הפסדתי שום דבר. יום טוב ושבוע טוב לכל מאן דבעי.

antush

New member
זו עונת צבירת המיים של הקקטוסים

אז צברי לך הרבה מיים כי הפורום הזה גווע.אולי כשתהייה רוויה תחליטי כמוני או לפרוש או בניגוד לי ולזמן העומד לרשותי להציע ולתרום להפעלתו,משום שטומי מנסה להיות חביב אבל כנסי לפורום 50 פלוס אותו הוא מנהל תביני שקשה לנהל שני פורומים,והגברת דרדסית מלבד לפרוץ עם הודעות מה שלומכם ספרו לי מי אתם מה מזג האויר או סיפורים אישיים והתכתבויות עם אחותה או לשתף אותנו בסיפורים אישיים שלא בדיוק שייכים לתרבות הונגריה ת ר ב ו ת בסיסה אחר וחבל שלא הצלחנו לכוון את הפורום לנשא התרבות ואולי מבסיס התרבות היינו גם תומכים בספורים אישיים כאלו או אחרים. בניית פורום תרבות זו כניראה משימה לא קלה שצריך להשקיע בקשרים עם מוסדות במאמרים ......והאמת קשה לצפות שמנהלי פורום יעסקו בכך מה גם שלא מקבלים הם משכורת ועבודתם הברוכה הינה בהתנדבות. אנחנו היינו צרריכים לעשות את הפורוםם ונסיר מהם את האחריות אולי יכנס מישהו לפתע שתחשוק נפשו להרביץ בנו תורה הונגרית. אואווווו איזה נאום,מצטערת אבל אני מחזיקה זאת לא מעט זמן,ואני מודעת לכך שזה סך הכל רשת אינטרנט ופורום שאני יכולה ליצטרף אליו אם הוא לטעמי. ח ב ל

antush

New member
סליחה על פה ושם טעויות כתיב וסגנון

החיפזון הוא מ.........

דברים כדורבנות ענטוש../images/Emo70.gif

אינני יכולה אלא להסכים למה שכתבת. היה יכול להיות נעים למצוא פורום שבו לא מדברים בעיקר שטויות גסויות והתחכמויות (כן ביקרתי בפורום 50+ והבנתי מדוע מנהל הפורום כל-כך עסוק), אבל לצערי לא ממני תבוא הישועה. אני לא מומחית גדולה בתעלולי מחשב וגם לא מקדישה לזה הרבה זמן. רק פה ושם אני קופצת לכמה דקות לשיטוט בדברים שאינם קשורים לעבודה או בדיקת המייל. אבל כולי תקווה שפורום זה לא יגווע, לטובת ציבור יוצאי תרבות הונגריה שמתגעגעים לקצת "מאמלושן". נראה אם מישהו ירים את הכפפה....

o r i t h

New member
גם אני סומכת ידי במאת האחוזים,

שהרי תרבות היא כותרת כל כך מחייבת,כך שיוזמי הפורום היו אמורים לחשוב על כך.איזו תרבות נגלגל כאן,שהרי הונגריה אכן ידועה כאחת היותר תרבותיות באירופה בעיקר בתקופת המזרחיות למינהן. ומי אם לא אנחנו שספגנו זאת בדרך כזו או אחרת נרביץ גאוה נשכיל ונלמד.די מביש לאמיתו של דבר תוכן הנושאים בעיקר של מנהלת הפורום,גם אני מזמן חשבתי לפרוש אבל כמו הונגריה טובה תמיד מציצה,שוחחתי במסרים עם עוד שותפים פה לפורום ודעתם זהה .כדאי היה לשנות את הכותרת תרבות ולהתאים את שם הפורום למצבו או למטרתו ,שלגבי הינה דוברי הונגרית.עדיף לצאת לתרבות טובה מכותרת לא מחייבת מאשר להעישען על אילן גדול ולהתדרדר.

טומי*

New member
ל o r i t h ברכה ושלום.....

את שם הפורום כידוע לך או לא תפוז בחרה. אני הצתרפתי לאחר הקמתה שהיו כבר שתי מנהלות לפניי הדרדסית ואחותה קרן משם שהתפטרה היו עליות וירידות בפורום, אני באופן אישי כבר ניסיתי הכל ואת יכולה לדפדף אחורה ולראות.אם אנשים לא נכנסים ולא כותבים,אז אין לצפות שהפורום יתחיל לזוז.למה שלא תכתבי את וגם פרח וכולם, ואז שתתחילו לכתוב אולי יזוז דבר.

טומי*

New member
antush לי באופן אישי אין לי......

ממש שום בעיה עם בקורת. האמת שכבר ניסיתי כמעט הכל, והפורום הזה הרבה יותר קרוב לליבי מאשר פורום 50 ועוד פורומים שאותם אני מבקר. אי אפשר שהפורום לא מושקע והיו כאן מלא סיפורים אם תדפדפי אחורה תראי.האמת שלא יודע מה בידיוק הבעיה,כבר לפני שבועיים העליתי את הנושא ואין לי שום בעיה להטפתר מכאן אם זה יעזור לפורום.כל החברות/ים אז כתבו שהבעיה לא במנהל או במנהלת. לסיום מאחל לכל מי שחוגג או לא מחר את החלפת השנה האזרחית בברכת שנה טובה! בריאות ואושר! ולצרף גלויה שהרכבתי מתמונות שצילמתי בהונגריה

addy

New member
אני דווקא מאוד שמחה מהפורום

וחושבת שטומי והדרדסית עושים עבודה טובה.
ואם באמת מפריע לך, קקטוס יקירתי, אז אולי תעשי משהו חוץ מלהציע את הביקורת שלך?

לעדי ../images/Emo54.gif

יקירתי לא מבינה למה את מפנה את חיצייך דווקא כלפי בלבד. נדמה לי שלא אני העברתי את הביקורות הקטלניות ביותר. וגם הוספתי שלא ממני תבוא הישועה. שתהיה גם לך שנה טובה

ישRאל

New member
בוקר טוב !!לפני זמן מה מישהו שאל על

לימוד הונגרית בארץ,,הנה מצאתי איזה אתר ,,אולי תוכלו להעזר בו,, קישור

knan

New member
גם אנחנו אישתי ואני ברחנו מפה,

וחבל שכך. אבל אתם יודעים.......הייטיבו לתאר זאת ממני

jojo4

New member
הינה הוכחה שגם מטעמי ישנן גיחות

יש הסכמה לכל מילה. יש רדידות מה לעשות , הנושא מדליק ומפתה אמה מה......לא מתרומם. יש מוטיבציה אין ניתוב נכון מיסתבר. דובר על אירגון ביקור במוזיאון,מה קורה עם זה? סיבה טובה למסיבה ואולי לתחילת שידרוג. שנה טובה

טומי*

New member
הרי להעביר בקורת הכי קל....../images/Emo9.gif

את האנרגיה שמוצאים על בקורת,יכלו לכתוב כמה וכמה מאמרים למוזיאון דיברנו שעכשיו בחורף לא כדי,לפחות כך נאמר בפעם האחרונה. חבלי לי באופן אישי על כל אחד שעוזב,אי אפשר לרצות כל הזמן את כולם.גם אדון knan הפסיק לכתוב ובכל זאות הוא נכנס לראות מה קורה? שדיברנו על אוכל אנשים כתבו לי במסר האישי מה זה פורום מתכונים? עשיתי כתבה גדולה על התחבורה בבודפשט עם תמונות היה אולי תגובה אחת.אין לי בעיה לעזוב אם מישהו חושב שאני הגורם לבעיה אהההה ומי שחוגג שנה טובה ותמונה של ירושלים הפעם

קרן משם

New member
טומי, תן לי לומר לך משהו../images/Emo39.gif

כאחת שגולשת בהמווווווווווון פורומים ראיתי פורומים הרבה אבל הרבה פחות "פעילים" מזה! ראיתי פורומים שהמנהלים שלהם לא שמים ז**! ראיתי המוןןןןןןן אז נכון זה לא אומר שהפורום הזה צריך ללכת בעיקבותיו אך אמרתי אז ואומר שוב-המנהלים הם לא עובדים של אף אחד פה הם גולשים כמוני וכמו כל "השחורים" פה שבאים מטיפים ומשום מה במקום ללכת שבים להטיף! מה זה אומר? זה אומר שהם רוצים את ה
הזה וחוזרים ובודקים מה התחדש פה, אז תנו לי לעדכן אתכם אנשים יקרים, הבית לא ישתנה כל עוד לא תורמים לו!! גמני נמצאת פה בקושי (מסיבותיי שלי) אבל אנילא מבקרת לא את המנהלים ולא את הפורום! לצפות שבלי שתעלו תכנים ונושאים לדיונים שמעניינים אותכם הפורום יפרח מעצמו זה לא ריאלי!! לגביי שם הפורום: כשהחלטתי לפתוח את הפורום הנ"ל (דרדי הצטרפה אלי) פניתי לתפוז ואמרתי להם שברצוני לפתוח פורום הונגריה לא תרבות ולא נעליים....תפוז החליטה שכך זה יהיה ומבחינתי ומבחינת הפורום זה לא צריך לחייב לכלום!! ראיתם פורומים אחרים? תרבות עיברית, תרבות צרפת וכו´? הממממממממ מציעה לכל אחד שהפורום פה חשוב לו להעיף מבט....האם כל היום הם מדברים על התרבות? ממש אבל ממש לא!! אז תרגיעו את עצכם ותכנסו לאוירה המתאימה לכם! מימיו הראשוניים של הפורום הופיעו ביקורות שלדעתי לא על מנת לבנות באמת אלא כדי לבקר ותו לו! יש ביקרות ויש ביקורת בונה-ההודעות בהודעה הנ"ל הם ביקורת לשמה ולא למטרה אחרת. לדעתי מי שלא נראה לו/ טוב לו/מוצא פה את מקומו רשרי בכל רגע לחפש לעצמו מקום טוב יותר בשבילו או לקחת את העיניינים בידיים ולעשות משהו! משהו=משהו מועיל לפורום! אם כל אחד/ת פה יעלה כל יום רק הודעה אחת ובה יספר מה שבא לו הפורום יראה אחרת....כן, לספר מה שבא לו, אנחנו הרי יודעיםשהונגרים שוכנים פה נכון? הסיפורים יבואו עם הזמן והזכרונות יצופו בהודעות הבאות אח"כ. טומי
אתה בסדר ותפסיק לחשוב שאתה האשם פה, כי אתה לא!! תמשיך בעבודה שלך אך שהיא!

לטומי ולשאר המבקרים בוקר טוב ../images/Emo39.gif

טומי אל תכה על חטא. כפי שנראה לי רוב הביקורת לא מופנית כלפיך. לא רואים בך את האשם לחוסר ההתאמה של הפורום לציפיות. אתה תמשיך בשלך ותחשוב גם מה אפשר לעשות כדי למשוך את קהל היעד לפורום. האמת שצריכה להיות יד מכוונת שתזרוק את הפתיון והתגובות יבואו בהתאם. מצטערת - אין לי כרגע זמן לפתח את הנושא. הדבר נתון בידיים של כולנו. אז שיהיה לכולם שנה טובה ובריאות טובה עד 120

orlu

New member
איזה אקשן,את לא קקטוס את פרח

קקטוס היה נוהג כדוקרן,ואת מן הסתם כמו פרח שהתחיל אט אט ופריחתו אינה מבישה אותו אלא מהדרת. אוהבת אני אנשים שיודעים להתנסח . סומכת ידיי גם על הברכה שלך לשנה החדשה,ובתקווה שנשכיל לנצל את הפורום באופן הראוי ביותר. שלא נדבר על כך שחייבים אנו לרפד את יחסינו עם האומה ההונגרית,מי יודע אולי ניצטרך לברוח לשם לאור הבקרים הימים והלילות המתחדשים עלינו. סתם..................

ללא כותרת...

חן חן לך orlu. שמחה לקבל גם ביקורת חיובית. אכן אני אמורה להיות הפרח של... ולא הקקטוס בעצמו. נקווה שהאופטימיות הזהירה שלך לגבי מצבנו תתבדה. את יודעת מה זה פסימיסט? זה אופטימיסט עם נסיון.

o l i v i a

New member
תרבות הונגריה../images/Emo24.gifלטומי

אז ככה דברים שרואים מכאן לא רואים משם.... לכל המלינים למינהם חשבתם פעם מהי תרבות בכלל? עוד לפני שנדבר על הונגריה. חשבתם מהו פורום? שוב אני חוזרת פ ו ר ו ם ? נכון שאני לא פעילה מי יודע מסיבותי שלי אני עוקבת כשיש לי ולו רגע אחד פנוי, לדעתי טומי, אתה עושה עבודה נפלאה בהבאת כל הקשור בתרבות ובתרבות ההונגרית בכלל. אוכל,תחבורה,פולקלור,הסטוריה,גיאוגרפיה,מזג-אוויר,מוזיאנים,טיולים וכל מה שעולה בדעתכם זה תרבות, ועל כל אלה למדתי ממך הרבה. שלא לדבר על התמונות המדהימות שמעוררות חשק לאכול אפילו פרח מתמונה. בפורום משתתפים מס´ אנשים ולא אדם אחד בלבד. טומי האשם הוא בנו לא בך, את\ה שזרקת את הכפפה חבל שלא עשיתם בה שימוש נכון. טומי תודה.

o l i v i a

New member
שכחתי לציין אני בכלל לא הונגריה

יש לי גיס וחברה הונגרים זהו.

למעלה