קפצתי לביקור מהפורום השכן ...

אור ק

New member
קפצתי לביקור מהפורום השכן ...

ויש לי שאלה לגבי השמלה,יש כאן מישהי שתפרה שמלה מבד אורגנזה? זה בד עם גוון מבריק קצת ואני פוחדת שבתמונות הוא אולי יצא מנצנץ יתר על המידה . אז אשמח לשמוע מבעלות ניסיון תודה

nikit1

New member
היו לי עיטורים מבד אורגנזה על

השמלה וזה לא יצא מבריק בכלל (אבל זה היה רק פס, לא כל השמלה). לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.

ניקול3

New member
שלום לך אור ו../images/Emo49.gif

גם אני התלבטתי לגבי עניין הבד. הבד אורגנזה היה מאוד יפה בעייני, אך חששתי שהוא יהיה מבריק מידי. לבסוף בחרתי בד סאטן (שיש בו ברק) ומעליו שכבה של שיפון. זה פתר את הבעיה, כי כך היה גם רכות וגם ברק. אני מקווה שלא בלבלתי אותך סתם

אור ק

New member
אני באמת חושבת שאלך על זה, הבד

מאוד יפה ומחמיא לי ,אני סתם קצת לחוצה...

shelycat

New member
ניקול3.....

רק רציתי לשאול אם יש חדש בעיניין הבדיקה ואם כבר יש מקום לברך (מה לעשות כמו רבות מהפורום הזה אני לא מתאפקת מ"לרגל" בפורום השני).

ניקול3

New member
את חמודה שזכרת ../images/Emo13.gif

מחר בבוקר בדיקה שניה שכנראה תקבע... אבל בינינו (וכל שאר העולם שקורא כאן...
), לא נראה לי שזה זה. מחר נדע יותר, ובנתיים מנסים לא לחשוב רק על זה כל הזמן. אז מה, גם אתם ´מתכננים´...?

shelycat

New member
..................

האמת היא שאנחנו לא מתכננים בשנה הקרובה ילד אבל מישהו שיקשיב לשיחות שלנו מהצד לא ישתכנע בזה בכלל, לכי תאמיני לזוג שבזמן שהוא עושה פרצופים ומשחק עם עוללים זרים בכל מיני מסעדות ושאר מקומות אומר שוא לא ממש רוצה ילדים, תאמיני לזוג שצד אחד שלו מכריז שהוא רוצה אפרוח צהוב כמו אמא של התינוק אבל מכחיש כששואלים ישירות שהוא רוצה ילד עכשיו. תאמיני לזוג שמשחק בלבחור שמות לילדים ועסוק בהטלת וטו על שמות מסוימים שזה זוג שלא רוצה ילדים עכשיו? אבל לא אנחנו לא מתכננים בזמן הקרוב ילדים, עוד לא עשינו את הבדיקות שהתחייבנו לעצמנו לעשות ועוד לא הסתדרנו מספיק מבחינה חומרית בשביל תינוק. בכל מקרה למרות שנראהלך שזה הולך להיות שלילי, נראה לי שאת עובדת בשיטה הפולנית, כשאין ציפיות אין אכזבות ואת מכינה עצמך לתשובה שלילית ולמרות זאת אני מקווה בשבילכם שמה שתראו מחר זאת תהיה התשובה הנכונה זאת שאתם רוצים לראות-בהצלחה!

ניקול3

New member
../images/Emo51.gif לך ../images/Emo140.gif

זו לא סתם הגישה הפולנית (שאגב, אני באמת מאמינה בה
), אלא גם דברים יותר מוחשיים... (אבל לא נראה לי מתאים לפרט בפורום הזה).

גם לי היתה שמלה מבד אורגנזה

ואין לך מה לדאוג, זה לא עד כדי כך מבריק. את יכולה להסתכל על שרשור התמונות שלי בטאג ליין בפורום זה.

fila

New member
גם שלי היתה מאורגנזה

וזה היה יפה מאוד ולא הבריק בצילומים.

גם שלי מאורגנזה!

וזה באמת קצת מנצנץ. אבל אני דווקא אהבתי איך שזה יצא בתמונות.

למעלה