קפצתי לביקור

ב ה ל ם

New member
קפצתי לביקור

שלום לכולם סתם עניין אותי לדעת מה הגילאים של משתתפי הפורום הזה פחות או יותר. אני היום בת 28, אמא לילדה מדהימה בת 5 חודשים. אני מרשה לעצמי להגדיר את עצמי כילדת אור הירח. בגיל 15-16 (נראה לי) הייתי מעריצה מטורפת של אביב, זה אומר להיות בכל (!!) ההופעות לא משנה איפה הן בארץ, להקליט כל(!!) ראיון /הופעה שלו בטלויזיה, לשמור (כל!!) כתבה בעיתון וכו' וכו'... אני חייבת לשתף אתכם שזו היתה תקופה מטורפת בחיי ברמות שאני יכולה רק להתגעגע אליה היום.. היום אני עדיין מאאאאאוד אוהבת את אביב אבל מתייחסת לכל עניין ההערצה בצורה קצת אחרת..עדיין מאוד אוהבת ומאוד מתחברת לשירים,רק בלי ההיסטריה. אני חושבת שעברו משהו כמו 7 שנים מאז ההופעה האחרונה של אביב שהייתי בה, ופתאום עכשיו נורא בא לי שוב..אני חושבת שאני אפרגן לעצמי איזה הופעה כשתהיה באיזור.. אני רק רוצה להגיד שכיף לראות (לקרוא) פה שיש דור המשך ושאביב עדיין נוגע לאנשים בלב באותה צורה של לפני כ"כ הרבה שנים.... אז זהו...בסה"כ סיקרן אותי לדעת בני כמה המעריצים של אביב היום ואם יש פה עוד כאלה כמוני...(מה"דור המזויין" ;)

שלום לך :)

אני בת 14 וחצי.. ויש כאן בפורום אנשים בכל מיני גילאים.. גם בגיל שלך! אני בטוחה שתהני בהופעה, קחי בחשבון שזה כבר לא מה שהיה לפני 7 שנים

shmuelr

New member
שלום וברכה..

כיף לקרוא על אנשים כמוך.. את מוזמנת להשאר בפורום ולהנות פה איתנו ויש פה אנשים בטווח גילאים שלך. ככה שאל תרגישי מיוחדת.. ועוד דבר אחד . אנחנו עדיין דור מזויין

galush29

New member
אני בת 14 וחצי

אבל כמו שאמרו פה יש פה אנשים גם בגילך.. ממש כיף לי לגלות שיש אנשים מבוגרים שגם אוהבים אותו..כי לפני שהצטרפתי לפורום לא חשבתי שיש הרבה מבוגרים שאוהבים אותו..אבל התברר לי אחרת עד הצטרפתי לפה והלכתי להופעות

אני גם ילד גדול ,,../images/Emo8.gif../images/Emo163.gif

שלום לך נעים מאוד ישראל בן 27 , סוכן שב"כ לשעבר ורמטכל לעתיד,,, סתם נו,,, ישראל בן 27 נעים מאוד מכיר את המוזיקה של אביב מגיל 18 , מהאלבום חלולים,,,,שהוא יצא אני שולח לך מזל טוב על הולדת ביתך, איזה כייף לך , אני כניראה עדיין פיטר פן "ילד" שלא מתבגר,,, אני עדיין מתלבש כמו לפני 10 שנים ,,,דגמחים , חולצות עם לוגואים של להקות , חושב על מוזיקת רוק כמעט כל היום שיש לי זמן חושב על זה בלילה חושב על זה ביום, ושומע כמובן ,,,,למה? כי זה כייף,,,,,אם את שואלת את התבגרת וגם אביב התבגר אם תשימי לב האלבום האחרון שלו יותר מעודן , תוכלי תמיד לעקוב אחרי הופעות של אביב באתר : habama.co.il שמה בחורים בקטגוריה של מוזיקה ושמה באומן הרצוי להשתמע ישראל וד"ש לקטנה

bobit marely

New member
אני כ"כ מקנאה בך ../images/Emo13.gif

הלווא שהייתי זוכה להיוולד קצת קודם ולהיות בתקופה הזאת של "ילדי אור הירח" למרות שגם עכשיו סבבה
נחמד שכתבת

moriboy66

New member
שלום

אני בן 20 חייל אם זה משנה.. את מוזמנת מאד להופעות בכל זמן אנחנו תמיד נכבד את נוכחותך!

yellow cheese

New member
:) ברוכה הבאה.

אני שירלי, בת 21 בעוד חודשיים. שמחתי לקרוא אותך. תשארי איתנו. תפרגני לעצמך בהופעות...תתעדכני! :)

ליאורנר

New member
שלום וברכה לך...

אני בן 21... אם יש לך משהו נדיר בקלטות וידאו, משהו ישן כזה אז הייתי שמח לקבל את זה כי אני כבר נואש

ליאורנר

New member
כמובן... יש הרבה דברים שאין לי....

כל דבר אפילו הכי קצר שיכול להיות שאין לי יכול לעזור לי

ב ה ל ם

New member
היי ליאורנר

יש לי המון דברים ישנים בוידאו, אני לא ממש יודעת למה אתה קורא "נדיר" אני עכשיו עובדת על להעביר הכל לDVD כדי שיישמר

למעלה