קפצתי להגיד שלום

מממאיה35

New member
קפצתי להגיד שלום ../images/Emo140.gif

אני לא שואלת אם זוכרים אותי, יוצאת מנקודת הנחה שכן |וי| נו טוב, נדודי שינה, אמרתי נבדוק מה פה נשמע.. אז לא נשמע פה כלום.. אני מקווה שזה סימן טוב.. רציתי לעדכן שאני בתקופה ממש טובה. עבדתי קשה בטיפול בשנתיים האחרונות (עדיין ממשיכה לעבוד), למדתי לחיות עם הטראומה ולקבל אותה ולהבין אותה ובעיקר, להמשיך הלאה, מתוך הבנה שהיא, על כל ההשלכות והמשמעויות שלה, חלק ממני (ממליצה בהקשר הזה לקרוא את הספר הנפלא "אל מחוץ לאבק" של קארן הסה, הוצאת ידיעות אחרונות) אז היום אני חיה בשלום, לרוב רגועה, שלווה, פועלת, מתמודדת ומתקדמת. ואני מזמינה אתכם (בעיקר אתכן, לא?) למסע שלי בשנתיים האחרונות. שבת שלום

לב אם

New member
ברוכה המבקרת

ותודה על העדכון. שמחה לשמוע שהדברים מתחילים להסתדר, ומקווה שמכאן ואילך רק ישתפרו. לצערי, אני מניחה שהשקט בפורום לא מעיד על כך שלא קורים דברים, מדי פעם נתקלים בעתון בכותרות מסמרות שיער, יש עדיין המון נפגעי טראומה מהעבר שעוד צריכים להתגבר, והכי עצוב - יש מסביבנו ילדים שסובלים כל מיני טראומות וההורים לא תמיד יודעים לאן לפנות. אנו שומרים על דלת פתוחה, אפילו אם הגחלת נמוכה. כי אפילו מילה טובה מדי פעם למישהו , כאשר הוא באמת זקוק, יכולה לעשות את ההבדל. שיהיה לך המון בהצלחה.

למעלה