מכינה לבד.
S Smoochie New member 7/12/15 #1 קפצתי להגיד שלום... אני רואה שלא הפסדתי ממש. כרגיל, התכתשויות וריבים בין החברים + כל מיני "נשמות טובות" שבאות לחקור אותנו ה"ילידים"... אז מה חדש? ואם גם אתם סולדים מסופגניות? (אדוני ישמור ) ספרו... יש לי את כל הערב
קפצתי להגיד שלום... אני רואה שלא הפסדתי ממש. כרגיל, התכתשויות וריבים בין החברים + כל מיני "נשמות טובות" שבאות לחקור אותנו ה"ילידים"... אז מה חדש? ואם גם אתם סולדים מסופגניות? (אדוני ישמור ) ספרו... יש לי את כל הערב
H hatzilonit Member מנהל 8/12/15 #2 סופגניות זה אכן נושא קשה... ושמנוני העיניים "רוצות", אבל הראש זוכר שזה עושה צרבת וצמיגים בכל מיני מקומות... תקופה קשה להסתובב ברחובות מעניין עד מתי אחזיק מעמד
סופגניות זה אכן נושא קשה... ושמנוני העיניים "רוצות", אבל הראש זוכר שזה עושה צרבת וצמיגים בכל מיני מקומות... תקופה קשה להסתובב ברחובות מעניין עד מתי אחזיק מעמד
א אחת בעילום שם New member 8/12/15 #3 סופגניות זה אכן בעיה, אבל ספגניה אחת במידה. ממש לא, אפילו טעים. בחיים צריך הכל במידה. ואין כמו הסופגניות ללא גלוטן.
סופגניות זה אכן בעיה, אבל ספגניה אחת במידה. ממש לא, אפילו טעים. בחיים צריך הכל במידה. ואין כמו הסופגניות ללא גלוטן.