קפצתי להגיד שלום

rubber duck

New member
קפצתי להגיד שלום

וגם לספר משהו ביום שבת בצהריים נולד לי בן שגב שמו בישראל אז למי שמאמין שאפשר לחזור לחיים רגילים לחלוטין לאחר החלה מסרטן אני בהחלט עוד הוכחה לכך
שרון

yiska11

New member
מזל טוב !!!!!!!!

איזה מגניב לך !!! המון מזל טוב ! זה ממש משמח לשמוע . אני חדשה פה ולא מכירה . מי את / אתה ? לפני כמה זמן סיימת טיפולים ? ואיזה סוג סרטן היה לך ? ( אם מותר לשאול )

rubber duck

New member
אז קצת בקצרה

אכן היה לי הודג'קינס וזה היה לפני 7 שנים לערך את הסיפור שלי כתבתי וצירפתי למאמרי הפורום וכל יום אני ממשיך לחיות את הספיור הזה ולקחת אותו למקומות רחוקים יותר שרון

אחשל

New member
מברוק ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

מזל טוב שרון
אכן, הוכחה מצויינת לחזרה לחיים
. לי יש כבר 3 כאלה
ניר

מזי א

New member
../images/Emo77.gif

המון מזל טוב,נחת ,בריאות וכל טוב כיף לשמוע, וממש כיף שאתה ממשיך לעדכן אותנו כל טוב,וכן יירבו בשורות כאלה

rubber ducky, you're the one ...

שיואו אתה זריז !! מזל טוב והמון המון אושר, בריאות, נחת ומה לא .... שגב זה שם מדהים לדעתי ! המון מזל טוב לכם. ------------------

אביתר27

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo28.gif../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif

המון אושר בריאות ונחת בגידול הקטן
איזו מתנה יפה והודעה משמחת

קורל ו

New member
איזה כיף לקרוא גם דברים משמחים

ותודה ששיתפת אותנו בשמחתך.. המון מזל טוב, בריאות ואריכות ימים לכולםםםםםםםםם

יערית 1

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב והמון בריאות ובריאות

תודה שבחרת לשתף אותנו בדברים שמחים...שישפכו המון אופטימיות ותקווה לעתיד וורוד וטוב... יש חיים אחרי!! בהחלט יש ואף טובים יותר...

מזל טוב- איך איך ?

לא פחדת לפני ההחלטה להכנס להריון. אני נמצאת כמעט 3 שנים אחרי רוצה ולא רוצה. אני מפחדת מהעתיד ושאולי זה ייגמר לא טוב ויישאר אחרי תינוק. איםן לי אומץ . מאיפה לקחת את האומץ ?

מיליתו

New member
מאיפה האומץ?

מה נותן לך יותר מוטיבציה לחיות מאשר תינוק? ברור, שכשיש תינוק את עושה הכל כדי לחיות, ואם את עושה הכל כדי לחיות, את חיה. מכאן האומץ!

eliya-l

New member
דאקייייייי ../images/Emo7.gif אני יכולה ל.......

איך אתה לא מתקשר לספר לי כזה דבר??????????? וואללה אני כועסת והפעם על אמת ונכון שיש לי את כל הסיבות בעולם? אבל הכעס שלי עליך ממש לא שייך לשגב - איזה יופייייייייייייייי כזה פשוש, אז איך זה להיות אבאלה? אוף כמה שאני יכולה לכסאח אותך מצד אחד אני מה זה מאושרת בשבילך ומצד שני טוב נו, זה הדם הספרדי שלי. טלפן מייד וזאת פקודה! אלף נשיקות ועוד איזה טונות של חיבוקים וגם לפשוש ואיזה חיבוק ונישוק ממני גם לזוגתך שתחייה.

למעלה