קפצתי להגיד שלום

ברקת.ל.

New member
קפצתי להגיד שלום

אני יודעת שנעלמנו קצת אבל עכשיו כבר כמעט חצי שנה אחרי המעבר אני יכולה להתחיל לעשות קצת סיכומים. לריקי, בקשת דיווחים. אז נכון לעכשיו איתמר מקבל טיפול מעולה בבית החולים לילדים. וגם פיזיוטרפיה על ידי פיזיוטרפיסטית מקצועית נפלאה שעושה איתו עבודה מצויינת. זו אמנם נראתה להם כמו בקשה מוזרה כי זה לא מקובל פה שפיזיוטרפיסטים יטפלו באופן שוטף בחולי C.F אבל אנחנו הצגנו זאת כדרישה שהתקבלה ללא שום בעיות. אנחנו מבוטחים ב CIGNA. יש כאן הרבה דברים שבכלל לא הכרנו בארץ (בעיקר מיכשור) ואין שום בעיה עם תרופות. אם מישהו רוצה לקבל פרטים אני אשמח לעזור.

ברוכה הקופצת

איזה כיף לשמוע ממך. אמנם קצר, אבל בכ"ז מרגש. אשמח מאוד לשמוע מכם (כמובן, שלא בפורום) פרטים יותר אישיים - כאשר יהיה לך זמן. אני מקווה שהתאקלמתם היטב . ולגבי הכלל, האם יש מקום לפרט לגבי המכשירים שאת רומזת עליהם, משהו שכדאי שנלמד עליו או אולי אפילו נאמץ? דרישת שלום חמה לבן זוגך וחיבוק גדול ל"ילד הגדול" ולאחותו (השמות שמורים במערכת...)

ברקת.ל.

New member
ריקי אני אשמח ליצור קשר

וגם לשלוח חומר כתוב אבל לצערי אין לי את כתובת המייל הישיר שלך. אם תוכלי לשלוח לי הודעה למייל הפרטי שלי שמופיע פה אני אשמח מאד. שבוע נעים לכולנו (אצלנו הוא מתחיל היום)

לברקת - יש לי בעיית סינכרוניזציה

מכיוון שיש לי בעייה עם ה- OUTLOOK (תאמיני לי שאני לא ממש מבינה בזה), ואני מחכה שבני הבכור יגיע לסדר, אני לא מצליחה לקבל את האי מייל שלך בדרך זו(רשום לי חסוי). אני מקווה לעומת זאת שאת כן יכולה להוציא את האי מייל מהכותרת, כי אני גם לא מצליחה לרשום אותה כאן(כאשר אני לוחצת על @ השם נמחק). בעצם אני אשאיר רווח במקום @ ואת תביני - MACHLINR HOTMAIL.COM. אשמח לשמוע ממך.

למעלה