קפצתי לי הביתה לביקור קל

קפצתי לי הביתה לביקור קל

שלום לכולם!!! אתם לא יודעים איך שמחתי לראות מה הולך כאן!!! לפני שבועיים פרסמתי הודעה קטנה ומאז נכתבו 5 (חמישה!) עמודים חדשים בפורום... מה התעוררתם פתאום... שנים לא היה אף אחד באינטרנט ופתאום מכל הארץ מגיעים... כל הכבוד!!! אני מרגיש שאני חייב לכתוב כאן כמה דברים לכמה אנשים, אז ככה: ערן, כל הכבוד על הפורום הזה ועל כל ההשקעה הזאתי בו, כי זה דבר מאוד חשוב ויחודי בארץ (בינתיים), ונקווה שזאת באמת רק פתיחת הדלת בקשרים הוירטואלים (ולא רק) בין התחנות בארץ, אז תמשיך ככה!! מצטער שלא החזרתי לך צלצול, ואתה בכלל תרצח אותי אם תדע שבמשך כל החודש וחצי האחרונים אני משרת בבסיס מטר לידך, בביסל"ח 314... אני מקווה שבוע הבא אם אני אצא, אני אצור איתך קשר ונראה סוף סוף את התחנה שלכם. בכל מקרה אני אשתדל לדבר איתך. לגבעתיים, כל הכבוד (כ-ל ה-כ-ב-ו-ד) על הנוכחות המאוד מאוד מאוד מאוד מרשימה שלכם כאן בפורום, ושהיה לכם ממש ממש בהצלחה עם כל הצופים החדשים, כי לפי מה שעושה רושם נראה שהם אחלה אחד אחד ובכלל אתם תחנה מעולה שלא היו לה צופים, ולפתוח דור חדש בתחנה זה מאוד קשה, אז באמת כל הכבוד. יש לי גם פנייה לבועז, שאם אתה יכול לפרסם כאן את התמונות מהתרגיל שלנו בר"ג, אני מאוד אעריך את זה. חזקו ואמצו! לחולון בת ים - כמו גבעתיים, גם אתם מפגינים נוכחות מרשימה ותמשיכו ככה... חדרה - גם אתם כל הכבוד והלוואי כל שאר התחנות יצטרפו כאן ל"קהילה" הקטנה הוירטואלית שנוצרה כאן. לאבנר מהתחנה שלי - מצטער שאני לא יכול להתקשר אליך במשך השבוע פשוט אין לי זמן וגם הסוללה שלי לא זוכה לתשומת לב מרובה... אז באמת אני מצטער שלא יוצא לי, אבל תדע שאתה אצלי בראש וגם את התחנה אני לא שכחתי, ממש לא :) (נ.ב, תמסור ד"ש לכל הצופים ואני מקווה לקפוץ לביקור מתי שיתאפשר לי) לנועה מירקון, מה שלומך? אני מקווה שהכל טוב איתכם שמה כל החבר´ה, ואני הילה ותהילה עוד נקפוץ יום אחד לביקור, מילה שלי :). תמסרי גם ד"ש למאיה ותגידי לה שאני עדיין זוכר לה את הקטע עם הטלפון :))). וקצת משהו אישי... אני מסביבות שנה אחרי שהתחלתי להתנדב, מאוד רציתי לפתח את הקשרים בין התחנות, ולא הצלחתי כל כך, הייתי בקשר עם יגאל מירושלים, ערן מבאר שבע, ולדי מנתניה וזהו בעצם... ועכשיו אני חושב שבאמת אפשר לפתוח עידן חדש של קשרים, ובעצם למה לא? כולנו אוהבים את זה, לכולנו זה נמצא בדם... אז אני ממש ממש שמחתי לקרוא את כל ההודעות החדשות האלה בפורום, ורק חבל שאני לא יכול להיות יותר פעיל, כי יש לי ממש הרבה מה לומר... (ואתם יכולים לשאול את ערן על הויכוחים שלנו...) אז בקיצר, אני חוזר מחר לבסיס, אבל אתם שנשארים כאן, תמשיכו להישאר כאן ותביאו איתכם עוד אנשים ותשמרו על קשר!!! ביי ביי רס"ל (במיל´) צופי אש רמת גן איתמר ורהפטיג פלאפון: 335046-054 אי מייל: [email protected] איי סי קיו: 7724364

גבע 20

New member
לאיתמר...

כל הכבוד על הפירגון לכולם, נראה שלא שכחת אף אחד וזה יפה ונדיר כאן בהחלט. כפי שביקשת - מצ"ב מספר תמונות מתרגיל הצופים של רמת גן. תמונות נוספות אשמח להעביר לך באי מייל. שמור על עצמך... בועז

ram9

New member
בקשה

בעוז זה עידן צופה מרמת גן אני אודה לך עם תוכל לפרסם או לשלוח לי את כול התמונות מהתרגיל אם אץה צריך עוד פרטים ה ICQ שלי הוא:125043795

גבע 20

New member
לעידן...

יש תמונות רבות לא אוכל לפרסמן כאן אך אשמח לשלוח לך באי מייל. שלח לי את הכתובת שלך. בועז

fireman

New member
מה המצב אח שלי?! ../images/Emo13.gif

וואלק אחי תיארתי לעצמי שלא תתקשר, תאמין לי שאני יודע טוב מאוד מה זה תנאי טירונות ולכן אני סולח ומבין... מה שלומך? אני רואה שכל מי שאני מכיר מגיע ל314....יאללה אחי אם יש לך איזה שעה פנויה ככה באמצע היום תרים טלפון ואני פוגש אותך בש"ג (ד"א אתה צריך מדים או משהו?) אח שלי אני לא צריך להסביר לך על הפורום, הוא מדבר בעד עצמו ואני שמח מאוד שהקהילה של אנשי הכבאות כאן בפורום הולכת וגדלה ד"א מה אתה עושה ב314? אתה בנ"מ?! בכל מקרה אחי, אם תצטרך משהו, לא יודע מה....מה שתצטרך אם אתה בביסל"ח תרים טלפון אני מביא לך ואני אומר לך ממש הכל, אם יחסר לך משהו שאתה שם תרים צלצול ואני אצלך. המון בהצלחה אחי...תעשה חיים ונקווה לראותך כאן יותר שבוע טוב

Rescue1

New member
ערן, מה קרה לאיי סי קיו שלך ?

למה אתה לא מתחבר שם ורואים אותך פה ... ?

כן ירבו

איתמר שלום בהצלחה בצה"ל שיהיה שירות קל ונעים. מאחל לך שתשרת גם בצבא במקצוע הכבאות. כי למערך הכבאות כולל הצבא מגיע שיהיו אנשים כמוך. בהצלחה בהמשך

למעלה