קפצתי למסור ד"ש

קפצתי למסור ד"ש

ולספר לכם שהכל טוב קצת קשה לשבת עדיין אבל אני שורדת (עם ישבנים כמו שלי ...) בכל מקרה מיקה ואני לומדות להכיר אחת את השניה אני ערה רוב הזמן והיא ישנה (חיים טוב יש לה ... לאכול לישון לאכול לישון) היא מקסימה ואני מאוהבת שלא לדבר על אבא שלה שכל בוקר יכול לבכות מהצורך ללכת לעבודה ולהשאיר אותה בבית בלעדיו. מתגעגעת לכולן

אתי@

New member
"הילדה הכי יפה בגן..." ../images/Emo68.gif

היא מתוקה להפליא... פשוט מטריפה
ומה שלומך? איך את מרגישה? איך האמהות שהשתלטה עליך לפתע פתאום? זה נכון שאחרי הלידה את עסוקה בתינוק החדש 24 שעות ביממה? או שזו רק הגזמה... טוב לראות אותך כאן

jess ועוד

New member
תודה רבה

וזו לא הגזמה הכל חדש הכל מלהים כל גרפטס שלה עושה לי לצחוק לראות אותה מגהק ומקפצת ככה בגלל זה עושה לי להשתין במכנסיים כל הוצאת לשון כל שלוק מהציצ.... כל אצבע כל מצמוץ כל קול שלה הכל חדש מלהיב ויוצא דופן ושונה לחלוטין מזה שלפניו אני מוותרת על שעות שינה רק לשבת להסתכל עליה ועל הפרצופים שהיא עושה אני מנשקת אותה מועכת אותה גאווה של אמא פולניה חייבת להודות .... זה כיף

הילית*

New member
איך ריגשת אותי עם התיאור שלך

כשאני מסתכלת על האחיין של בעלולי בן השנה וחמש ואיך שכל יום הוא לומד דבר חדש אני יכולה להבין על מה את מדברת

נופר30

New member
התמונה עושה לה עוול

היא פשוט מקסימה וכל כך רגועה ( נו טוב עם אמא כמו שלה אך לא ) עושה חשק ענק לראות את שתיכן יחד

שמופית

New member
איזה כיף לשמוע ../images/Emo99.gif

התיאורים שלך מקסימים ומעוררי התרגשות. תמשיכי לעדכן אותנו כשיהיה לך רגע פנוי
וכמובן לצלם את הפשושית הקטנה

ayush

New member
ג´סי, זה נשמע חלומי ../images/Emo99.gif

הפיצקולה מקסימה !!!!!!! שיהיה לכן רק טוב

dorlim

New member
../images/Emo68.gifאיזו בובה