קפצתי לרגע לביקור מולדת..

קפצתי לרגע לביקור מולדת..

התעוררתי היום בבוקר רציתי להגיד לפורום,בוקר טוב פתאום הרחתי ריח של עשן בחדר. קפצתי מהמיטה,זרקתי את השמיכה חשבתי שריפה בבית. איך שאני לוקח את השפופרת של הטלפון להזעיק את האוטו האדום עם הצינורות של מכבי אש מה אני רואה?? המרידיאן שלי אדום כמו עגבניה יוצא לו עשן אפור מהחור של האנטנה. אחרי בירור קצר הסתבר שהוא פשוט אדום מעצבים. למה? הבטחתי לו נון צדיקים..והוא מחכה ומחכה ומחכה.. בסוף נשרפו לו הפיוזים. הספור למעשה התחיל לפני שבועות אחדים. גיירתי את המגלן שלי גיור כהלכה אצל חסידי בעאלז שירה ריקודים והכנסתי אותו בבריתו של אברהם אבינו עליו השלום,חתכנו לו כהלכה והיום הוא יהודי-טורבו. אחרי הטקס לקח אותי הצידה,רפיfix , שהוא מומחה לגיור במקצועו וסנדק לשעת הצורך,אמר לי,תעשה מילה במילה מה אני אומר לך: קודם כל,אני מחר שולח לך שקית בפנים אני שם לך קצת נון צדיקים בכמה טעמים,זה בשביל השביל. אחרי זה,תקפוץ בזהירות ליפו בשדרות י-ם פינת אלגומהוריה זה הכתובת,תראה שם בן אדם עם כובע שחור הפנים שלו מוסתרות עומד בין החנות ירקות למספרה של אלברט תגיד לו,קראקר יא עיוני, "open sesami..רפי שלח אותי ". איך שהוא ישמע את הסיסמה יביא לך חיבוק עם ריח של אלכוהול 40% אלוף העראק בכיס הפנימי של המעיל וגם תכף ומייד תרגיש איך הפיסטולט שלו נצמד בעדינות על החזה שלך זה בשביל שלא יהיו אי הבנות חס ושלום וחס אם הלשון שלך,אתה מבין..,אח"כ יפתח לך דלת קטנה שם תפגוש את עוזי אקספלורר יחד,אתה עוזי והבן אדם אתם הולכים בשקט בשקט על ארבע (על ארבע) תכנסו למוסך של הג'יפים מאחורה,יש להם שם בחצר,ז'יפ מעוך בפנים יש לו שקית עם חתיכות קטנות של מפות שבילים. אתה פותח אותו בזהירות בזהירות ושופך את כל המפיות לתוך הכיס האחורי במכנסיים של עוזי. איך שאתה שופך לו לתוך הכיסים ישר נדלקים לך האורות על הלווייני שלך מתנפחים לך הגלגלים ואתה יוצא לדרך רואה את כל השבילים בצבעים טבעיים. והכל בחינם. טייב. עבר מחר,עברו עוד כמה מחר,אין שקית אין נון צדיקים. חיפשתי את רפי,נעלם. שאלתי את ג'ודי,מהנסיון שלך בחיים, מה אני עושה עכשיו? מה, מה אני עושה במצב כזה?? אמרה לי,הכי טוב בשבילך,לך תשתטח על קברי צדיקים אולי תבוא הגאולה. אם לא יעזור לך ההשתטחות על קברי צדיקים,אמרה לי ג'וד תעשה כמוני,תשתטח ישר על הצדיק בעצמו.. עשיתי כך וכך וכך ושום דבר לא יצא. ניסיתי כך, לא הלך. ניסיתי ככה, לא זז. הוצאתי לעוזי את המפות מהכיסים,ניקיתי אותם עם סמרטוט הכנסתי בחזרה סגרתי ת' ריץ'ראץ' שום דבר לא עובד. הלוויני שלי עומד מהצד משקיף מהאופניים על הנסיונות הנואשים שלי לסדר לו איזה מפית עם קצת נ.צ מפוזרים עליה וזה לא זז. הצצתי בעדינות לראות אם הגיור הצליח..אולי שם הבעייה.. הבנתי את העניין ושלחתי תכף ומייד אגרת לרפי בזו הלשון: בס"ד רפי שלום וברכה, איך המשפחה, שרה והילדים? מה אתה אומר על עמוס-2? אגב, השבת פרשת חיי שרה, ראית את הגר, איך שהיא מנווטת במדבר בלי ציוד ותעתה במדבר,כולה באר שבע..? היית נותן לה איזה עצה בקול רם? אולי גם אני הייתי מקשיב,לא משהו מיוחד אבל.. אם היו לה נון צדיקים מהסוג שעוזי מכיר בטח היה לה יותר קל בחיים.. . . . הדבקתי בול ושיגרתי את האגרת לרפי בדו"אל מהיר. לא הגיעה תשובה. אולי זה הכל בגלל השביתות?! עכשיו כמו שהבנתם או לא הבנתם בינתיים הגיע החורף,אני הולך לנוח איזה חודש יחד עם הדובים,לישון, ולא אהיה כאן ברוב הזמן, אם לא קשה לכם לארגן לי איזה חופן/שקיק של נון צדיקים בתיבת דואר שלי עד שאני אקום משנת החורף שלי ? בעצם,בסך הכל באתי לומר לכם,לכולכם בוקר טוב..המון פנים חדשות.. בוקר טוב פורום יקר.
יורם

Judy 1

New member
קבר הצדיקים היחיד היה ב..

קבר הצדיקים היחיד שבו השטתחתי לאחרונה, באישון לילה, בשקט, בלי שאף אחד רואה, נמצא ב נ"צ הבא: http://listings.ebay.com/aw/plistings/list/all/category22682/index.html?from=R4 יש שם הרבה צדיקים וצדיקות, וגם כמה מציצנים ובעיקר: מכורים שזקוקים לטיפול בגמיללה. תאמינו לי, מרזים מזה כמעט כמו מרכיבה... (אחרי שהבנק מבטל את כרטיס האשראי...) לחיזוק דברי - רצ"ב התמונה...

yoffer

New member
ג'ודי!!../images/Emo68.gif

אני מבין שיש לך חולצת חברבורות כסגולה נגד חבורות, בכלל בפורום אופניים המילה להשטתח בהטיותיה השונות אינה רצוייה, אני לפחות תמיד שואל "מי נפל?"

רֶשֶף

New member
עצה קטנה לחיים (וגם ליורם) ../images/Emo11.gif

זה, דוקא מסוג האגדות שלא מומלץ "לרוץ לספר לחבר'ה". גם אם זה לכאורה מוצפן בשפה מליצית ונפתלת, שרק חובבי הז'אנר מבינים. והמבין יבין.

u88

New member
ולאחר תרדמת החורף

מקווה שתחלוף גם עונת הבצורת.

yoffer

New member
../images/Emo67.gifבואנה!!

נראה שהאירו אותך עם אגרוף, אתה הזוי לחלוטין אני מקווה שזה מולד ולא בא עם הגיל. יש סיבה לחשוש?

yoffer

New member
OK

אז נא לתת לי אגרוף כאשר זה ינחת עלי
אבל מוצא חן בעיני שאתה זורם עם עצמך, יום טוב!

alonaski

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

חחחח... אתם הקשישים... - משעשעים מאוד!!!

למעלה