קפריאטי-סרנה כרגע מערכה שלישית וסרינה נראית רע. שלוש אפס לקפריאטי בינתיים !
T tamara77 New member 18/5/02 #1 קפריאטי-סרנה כרגע מערכה שלישית וסרינה נראית רע. שלוש אפס לקפריאטי בינתיים !
H hillly377 New member 19/5/02 #5 טוב, לא באמת התכוונתי לזה... רק שתפסיק לעשות שטויות! ושיהיה לה המון המון הצלחה ברולאן גרוס
ד דנה1 New member 19/5/02 #6 קפריאטי ../images/Emo106.gif אין כמו קפרייאטי, לא במשחק ולא בכריזמה(מלבד המראה המשגע שלה כמובן). כל כך מעצבן שהיא הפסידה, ממש מבאס. (הייתי חיבת להוציא את התיסכול שלי.)
קפריאטי ../images/Emo106.gif אין כמו קפרייאטי, לא במשחק ולא בכריזמה(מלבד המראה המשגע שלה כמובן). כל כך מעצבן שהיא הפסידה, ממש מבאס. (הייתי חיבת להוציא את התיסכול שלי.)
H hillly377 New member 19/5/02 #7 דנה איפה היית?! את חדשה? תמיד נחמד למצוא שרופות אחרות של קפריאטי כמוני!!! ברוך בואך, מקווה לראות אותך כאן הרבה למרות שפעם הבאה שאני אהיה פה תהיה רק עוד שבועיים... ובהזדמנות זאת פורום יקר-שבועיים טובים שיהיו לכם! בהצלחה לקפריאטי
דנה איפה היית?! את חדשה? תמיד נחמד למצוא שרופות אחרות של קפריאטי כמוני!!! ברוך בואך, מקווה לראות אותך כאן הרבה למרות שפעם הבאה שאני אהיה פה תהיה רק עוד שבועיים... ובהזדמנות זאת פורום יקר-שבועיים טובים שיהיו לכם! בהצלחה לקפריאטי
ר רפי2002 New member 19/5/02 #8 "רשימה יקרה...."??../images/Emo9.gif גם לך הילי... ואם תמצאי שם איזה מחשב, אל תשכחי אותנו... שבוע טוב...ושקט!
"רשימה יקרה...."??../images/Emo9.gif גם לך הילי... ואם תמצאי שם איזה מחשב, אל תשכחי אותנו... שבוע טוב...ושקט!