קץ הילדות?

יעלי S

New member
קץ הילדות?

נכון שאולי אני עוד לא אמא, אבל קראתי כתבה שגרמה לי לחשוב על ההורים שלי. ואמרתי שאולי כדאי שאשתף גם את ההורים שפה.. שמעתי על הפורום הזה רק דברים טובים, אז הרגשתי שמחובתי. תרגישו חופשי להגיד מה דעתכם בנושא.

sombol1

New member
אכן תופעה בדור החדש מיני רבות, ומהו הפתרון ?

אם הבנתי ואקצר מדובר על תופעת האינטרנט והמשחקי הימורים שמתחילה כבר בילדים אכן בדור הזה הכל כבר קיים ומוכן ופתוח ולכן כל התופעות השליליות בעליה מתמדת אלימות סמים סקס אדישות חוסר כבוד חוסר ערכים וביניהם גם הימורים.... אבל מהו הפתרון לכל זה לא נאמר בכתבה ?!?

pugile9

New member
../images/Emo237.gifבדיוק עונה על הצורך בחסימת אתרים

השאלה שנשאלת האם בכלל יש אתרים בטוחים שמכוונים לערכים אחרים הילדים שלנו משחקים במשחקי מלחמה ,יריות ,כיבוש מטרות איךל משנים את המשחקים שיגדלו דור עם כוונות של שלום וביטחון קשרי הדדיות ואהבה?

Rinat 789

New member
צריכים סביבה נכונה לילדים

אפילו דרך האינטרנט פורום שמתאים לילדים

הבעיה שלנו שאנחנו חושבים שלנו זה לא יקרה...

היום דרך ההשפעה של האינטרנט הילדים חשופים לכל כך הרבה דברים שהיינו חוסכים מהם... משחקים, קליפים מיוטיוב, פרסומות מיניות ופרסומות מפתות שאומרות להם מה לאכול, איך להתלבש ומה כדאי לראות.... בעיה! אבל הבעיה היא שכל הזמן אנחנו חושבים שזה לא יגיע אלינו, ואנחנו נשארים אדישים כל עוד אנחנו מצליחים לשלוט על הילדים שלנו, אבל השינוי צריך להיות מסיבי ברמה חברתית, ברמה כזאת שנפסיק להסכים שישלטו על הילדים שלנו, ונדאג לסביבה של הדור הבא. עד אז צריך לחשוב בכל זאת איך להגביל, איך לעקוב, אולי מחשב אחד במרכז הבית ולא בחדרים, אפשר לשים אינטרנט רימון שמסנן אתרים

למעלה