קצב גדילה לפיתונים ו..טרף חי או מת

קצב גדילה לפיתונים ו..טרף חי או מת

כמו שאתם יודעים אני מגדל זוג פיתוני מאקלותי ועד עכשיו הם היו אוכלים 2 עכברים(בוגרים) בשבוע. התחלתי לגדל חולדות והם מתרבים בקצב מטורף וכבר האכלתי את הפיתוני מאקלותי שלי בחולדה בינונית לכל אחד והם אכלו אותה בלי בעיה. השאלה שלי היא כאזות:כל שבוע אני נותן להם חולדה בינונית באיזה קצב הם יגדלו? עוד משהו: הרבה אומרים שכדאי לתת עכברים,חולדות וכד' מתים לנחש. למה כדאי לתת אוכל מת לנחש? תודה רע ליבני

הם יגדלו בקצב גבוה על חולדה בינונית

אחת לשבוע. שני עכברים עדיף כרגע. נוגע לשירשור על אוכל חי או מת, אני מציע שתלך דף שניים אחרוה כבר דנו בזה הרבה בעבר הלא רחוק.

o r i 6 6 6

New member
אני חושב

שעדיף לך להקשיב למישהו עם הרבה יותר ניסיון ממך כמו יונתן ולעשות מה שהוא אומר לך

../images/Emo6.gifאז ככה

אני רוצה כל שבוע לתת לכל אחד חולדה בינונית,זה אכפת לי שיגדלו בקצב גבוה כי אין לי בעיה עם הגודל שלהם יחסית לפיתונים אחרים הם די קטנים אבל עדיין יש להם גודל מכובד 2.5 מטר לבוגר. ככה שיש לי מקום בבית(בחדר)שכמה נחשים גדולים וקטנים ככה שאין בעיה שהם יגדלו מהר מאוד!! בנתיים בניהם עכשיו בנשל אחרי החולדה. נקבה באורך מטר+(הנקבה שמנה מאוד!). זכר באורך מטר+ ככה שאם אין בעיה לקצב נהגדילה המהיר שלהם, אז מה הבעיה שהם יוכלו כל שבוע חולדה בינונית? תודה מראש רע ליבני

זה נושא שדיברנו עליו פעם אחרי פעם

ואתה קראת את זה הרבה פעמים על גבי הפורום. כמו אצל הבואות כך אצל פיתונים ונחשים אחרים, קצב גדילה מהיר הוא לא בהכרח דבר חיובי. וזה שהם יגדלו מאוד מהר לא אומר שתוכל לזווג אותם מהר יותר. לטווח הארוך לנחשים שגדלו מאוד מהר יש סיכוי למות ממגוון בעיות מהר מנחשים שגדלו בקצב נורמלי או איטי. חולדה בינונית זה דבר גדול לנחשים בגודל הזה ושני עכברים יהיו נוחים יותר לעיכול.

למעלה