קצב ההודעות כאן....

nalini

New member
קצב ההודעות כאן....

עצוב למדי....
איפה כולם? הלכו לאכול ארוחת שבת? יצאו לבלות? שירה בציבור? שתפו, שנדע! אני אישית סובלת כבר שבועות מכאבי בטן לא מוסברים, כרגע תחת ויקודין ומתכוננת לתנומת שישי אחה"צ.

אה שטויות! תוך שבוע יעבור לך

בינתיים תקני לעצמך איזה סמתינג נייס באיביי. :) (סיפרו לי שכדאי להעסיק צלף מיומן עבור המשימה)

billc

New member
את הסינגלית האחרונה בחו"ל

כולם כבר התחתנו

Mירב

New member
סינגלז מבלים ולא יושבים מול המסך :)

דווקא לא עצוב
תרגישי טוב!

nalini

New member
מתחת לחגורה הא?

נראה אותך סטודנטית, סינגלית, סוררת בחו"ל... עם כל כך הרבה ס' מלבד הס' הכי רצוי וגם את תתחילי לחפש ריגושים במקומות אחרים... וחוץ מזה, שאין יותר מדי מה לעשות בניו מקסיקו, ובשיש הבא אני אפילו אחשוב עלייך לשנייה בזמן שאני אבלה בארץ. חוץ מזה שבת היום, לא אמרת שאת מלמדת SUNDAY סקולס? מזה אומר על הSATURDAY NIGHT שלך?...

אה שטויות! כאילו חסר גברים כשירים

ב-NM...
את תהיי בארץ ישרואל?? אוחחחח איזה כיף לך. see? and you have complaints!

nalini

New member
אהיה גם אהיה!

אחרי 8 חודשים החלטתי שצריכה גיחה לפני הבחינות גמר שלי... אז נוסעת על חשבון חופשת האביב שלי מהלימודים, שבועיים. צריך איזו קפה עלית? קובה? חומוס אבוגוש?:) ולא מתלוננת, דווקא מאושרת למדי. לירז

כבשה קטנה בלאפה...

("לאפה"\"אש תנור"- מה שבא לך... העיקר שיהיה מלא בחומוס טחינה צ'יפס סלט..) ושתהיה לך נסיעה טובה !

Mירב

New member
../images/Emo4.gif דברי הוצאו מהקשרם

אם לא תפשת את האירוניה בדברי, אז אני מאוד מצטערת, אבל אם תקראי שוב את ההודעה בנימה פחות מתגוננת, אולי תביני שגם אני - באותו רגע שכתבתי את ההודעה - הייתי סינגלית שיושבת מול המסך במקום להיות בחוץ ולבלות, ואז אולי תראי את זה אחרת... דבר אחד אני יכולה לאמר להגנתי - זה לא היה מוצ"ש, אלא שבת בצהריים, והייתי בספריה כי אין לי מחשב בבית. לגבי בילויים במוצ"ש אני משתדלת כמה שיותר בהחלט כן לבלות במוצ"ש, אין שום קשר לזה שאני מריכה למחרת לקום מוקדם. הדבר היחיד הוא שאני משתדלת לא לשתות יותר מדי ולא להישאר לישון רחוק מהבית... חוצמזה, ה-
שאני מרוויחה שווה את זה, ויש לי שלשה חדשים בשנה + חופשים, שהם נטולי-סאנדיי-סקול ואז בכלל אין בעיה.
מקווה שעברה לך ההצטננות!

nalini

New member
כאבי בטן, וכן תודה... עברו

ואכן לא הסתכלתי על זה ככה... סבבה לך אם את נהנת ללמד. צריך אישיות מיוחדת לזה. ואכן מימים עברו בהם אימי הייתה מורה אנחנו (הבנות בבית) היינו נהנות מהחופש שגם היא הייתה מקבלת, יותר גלידה ופארקי מים לנו:) אני מנגד, בחיים לא אוכל לעמוד מול כיתה במשך 6 שעות, אני בקושי מחזיקה את עצמי מלהתעפץ בהרצאה של שעה וחצי:)

Mירב

New member
אז זהו ש (ואנחנו ממש אוף טופיק פה -

שיסלחו לנו חברי הפורום...) - אני מלמדת שיעורים קצרים של שעה עד שעה וחצי, והכיתות ממש קטנות ואני מלמדת עברית אז זה די קל. עיקר הקושי הוא להתכונן לשיעור, אחרכך זה כבר זורם... וכפי שאמרתי, ה
שווה את זה...

למעלה