קצב התקדמות מקובל במערכת יחסים

קצב התקדמות מקובל במערכת יחסים../images/Emo35.gif

שלום... רציתי לשאול משהו. מהו לדעתכם/ן קצב ההתקדמות המקובל במערכת יחסים, מבחינת אבני הדרך המקובלות, דהיינו נשיקה ראשונה, מזמוזים בסיסיים, מזמוזים מתקדמים, סקס? אני יודע... אני יודע שזה לא חקוק בסלע, וכל מקרה שונה לפי מצב הרוח של הנוגעים בדבר. ונכון שיש כאלה שעושים סקס 10 דקות אחרי שהם מכירים (למרות שבמקרים כאלה למיטב ידיעתי אין מערכת יחסים, זה לרוב סטוץ חד פעמי ותו לא). אבל אני מדבר על המקרה הממוצע, בני הזוג בשנות ה-20 המוקדמות שלהם, רווקים, מעוניינים אחד בשני, ברמה של מעבר לסטוץ. מה הקצב המקובל במקרה כזה? רוב תודות.

Vdrums

New member
כמו שאמרת אין לזה תשובה.

אני אישית לא מנשק בפגישה ראשונה. אני לא ממהר לשום מקום גם בפגישות שאחרי.

פאריי

New member
פשוט לזרום יקירי, מה שהלב שלך

מורה לך לעשות באותו רגע, זה מה שתעשה... פשוט לזרום עם הרגשות........

לזרום זה נחמד, אבל...

העניין הוא שכל אחד זורם באופן שונה. ולפעמים לזרום הלאה נראה מרגיש מתאים לאחד הצדדים אבל זה קצת יותר מדי לצד השני שבקושי התחיל להתרגל למצב הנוכחי (אנחנו עדיין לא קוראי מחשבות). אז במקרה כזה הצד השני יגיד סטופ (אני מקווה), זה יהיה קצת לא נעים אבל נתגבר על זה כנראה. בכל מקרה, אין לי בעיה לזרום. מעניין אותי בכ"ז מה דעתכם/ן על הנושא, ואיזה טווחי זמנים נראים לכם/ן מקובלים.

שרגא 22

New member
דוקא יש דרך

הכלל הגדול הכל לפי הקצב שלה. אבל בכל מקרה. 1 תוריד אתה את החזיה שלה 2 בכל סקס בחודש ראשון תלקק את שדיה 3חודש שני תתחיל למצוץ את הדגדגן 4 אחר כך סקס באמבטיה. שיטה של החרדים ובדוק להצלחה

אני גם חשבתי בהתחלה שזו בדיחה...

אבל לפי דברים אחרים שהוא כותב בתפוז נראה לי שהוא דווקא רציני. אבל לא ממש קשור.

עזבי מה זה בינינו..

ציטוט משרגא:"חודש שני תתחיל למצוץ את הדגדגן" אבל למה לא כל יום? צריך לחכות חודשיים??

ערסlight

New member
במקרה שלך...

אם אני הייתי 30 סנטימטר פלוס חשיפה עצמית...על הסובוח...

למעלה