קצב נגד חוקה כי הוא שבוי ש``ס

• פותח הנושא paulg
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

a-s-inv

New member
צדק אצל חילונים? אתה בטוח?

אתה בטוח שאתה חילוני? לא נראה לי אתה באמת מחפש שם צדק עוד לא לימדו אותך להעלים מס? לעבוד על המכס? לשמן פקידים? להסתדר עם רשויות מקומיות? להוציא מסמכים מסווגים ממזכירות צעירות? ליצור קשרי עסקים במס שבח, מע``מ, מס הכנסה? להפשיר קרקעות תמורת בצע כסף? לשמן טסטר במבחן נהיגה? לזייף חתימות דולרים ומסמכים? רוצה עוד? אתה רומני לא? חביבי כל מה שמניתי זה לא אצל הדתיים ואם כן הם לא המציאו את זה זה תרבות הישראלי החכם הפושע המצוי ועל פי רוב רצוי אם יש כאן אנשי עסקים הם מבינים על מה אני מדבר השאר יכולים לצעוק

ירמיהו

New member
יפה אמרת

השמועות שמסתובבות בשטח אומרות שהנשיא מתכוון לחון את הגנב מס 1 במהלך ה 6 חודשים הראשונים. נראה איך יגיב שלטון הצדק וכמה צדק יש בכלל אצל היהודים שלנו. ואני מתכוון לרוב החילוני.

a-s-inv

New member
יפה, נראה ששמעת לי והחלפת מוח,,,

יפה אני שמח בשבילך לגופו של עיניין אתה צודק במאה אחוז אכן הנשיא בידי ש``ס ובצדק ועוד מעט כל המדינה תהיה בידיה , סיפור של כמה שנים מקוה בשבילך שאתה לא זקן ואכן תחיה ותראה את ישראל האמיתית היהודית נטולת חולאים כדוגמתך וכולי תפילה כי החזיון שלך לחנינת דרעי תתממש שוב שמח בשבילך על שחשבת סוף סוף על עצמך ועשית את השינוי הגדול הזה בברכת מוח טוב

שבוי בדמוקרטיה

נשיא מדינת ישראל, משה קצב, לא שבוי של ש``ס, הוא שבוי של הדמוקרטיה, האדם דמוקרט ולכן הוא מתנגד לחקיקת חוקה לישראל במצב הקיים, מסיבה זו הוא גם לא יחון את דרעי, אם לא תהיה לכך תמיכה של גורמי החוק והמשפט וביסוס משפטי. משה קצב הוא בעד חוקה, אבל הוא נגד חקיקתה בחברה ובכנסת מפולגת כמו עכשיו. חוקה היא משהו שיחייב את כל אזרחי ישראל, ולא רק בדור הזה, אלא גם בדורות הבאים, חוקה היא לתמיד, ולכן ישנו צורך לחוקק חוקה ברוב לא קטן, לא רק בקרב הח``כים, אלא גם בקרב הציבור, אם תקבע חוקה כשחלק לא מבוטל מהחברה מתנגד לה, זה יהיה בדיוק כמו להוציא קבוצה זו מהחברה ולהוקיעה מכלל ישראל. כיום, אפילו אם ישנה הסכמה יחסית בציבור, אין הסכמה כזו בכנסת, לרה``מ, יוזם המהלך, אין רוב בכנסת והסיכוי שלו להעביר את הנושא הוא רק על חודו של קול, וכידוע חוקים חשובים ומשמעותיים, שיקבעו את אופי המדינה ואת המבנה שלה בכל התחומים, אסור שיתקבלו על חודו של קול, שלא לדבר בכלל על חוקה, שהיא הרבה יותר מסתם חוק, חשוב ככל שיהיה. אז תתאבלו כולכם ככל שתרצו, ותאכלו את הכובע, אבל נשיא מדינת ישראל צודק, וגם, שלא כמו רה``מ, עומד בהבטחותיו, הוא הבטיח להיות נשיא מאחד ולא מפלג, ואכן נראה שהוא צועד על שביל האיחוד, סוף סוף יש נשיא לכלל ישראל.

שבוי בדמוקרטיה

נשיא מדינת ישראל, משה קצב, לא שבוי של ש``ס, הוא שבוי של הדמוקרטיה, האדם דמוקרט ולכן הוא מתנגד לחקיקת חוקה לישראל במצב הקיים, מסיבה זו הוא גם לא יחון את דרעי, אם לא תהיה לכך תמיכה של גורמי החוק והמשפט וביסוס משפטי. משה קצב הוא בעד חוקה, אבל הוא נגד חקיקתה בחברה ובכנסת מפולגת כמו עכשיו. חוקה היא משהו שיחייב את כל אזרחי ישראל, ולא רק בדור הזה, אלא גם בדורות הבאים, חוקה היא לתמיד, ולכן ישנו צורך לחוקק חוקה ברוב לא קטן, לא רק בקרב הח``כים, אלא גם בקרב הציבור, אם תקבע חוקה כשחלק לא מבוטל מהחברה מתנגד לה, זה יהיה בדיוק כמו להוציא קבוצה זו מהחברה ולהוקיעה מכלל ישראל. כיום, אפילו אם ישנה הסכמה יחסית בציבור, אין הסכמה כזו בכנסת, לרה``מ, יוזם המהלך, אין רוב בכנסת והסיכוי שלו להעביר את הנושא הוא רק על חודו של קול, וכידוע חוקים חשובים ומשמעותיים, שיקבעו את אופי המדינה ואת המבנה שלה בכל התחומים, אסור שיתקבלו על חודו של קול, שלא לדבר בכלל על חוקה, שהיא הרבה יותר מסתם חוק, חשוב ככל שיהיה. אז תתאבלו כולכם ככל שתרצו, ותאכלו את הכובע, אבל נשיא מדינת ישראל צודק, וגם, שלא כמו רה``מ, עומד בהבטחותיו, הוא הבטיח להיות נשיא מאחד ולא מפלג, ואכן נראה שהוא צועד על שביל האיחוד, סוף סוף יש נשיא לכלל ישראל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה