קציון מיון

• פותח הנושא ano
  • פורסם בתאריך

ano

New member
קציון מיון

שלום רב! קיבלתי זימון לקצין מיון,לפי מה שהבנתי זה רעיון אישי עם קצין מיון ולאחר מכן אני צריך להגיד לו את העדיפויות שלי. אני כבר שלחתי את שאלון העדיפויות שלי בזמן אז למה קראו לי לדבר עם קצין מיון לפני הגיוס?

לאף אחד אין מושג.

הם עושים את זה להמון אנשים, לרוב בגלל שהסטטוס שלהם מבינת המיונים בצבא השתנה, לדוגמא אם הם היו בעתודה וירדו מהנושא. לפעמים הם גם סתם מזמינים. לא הייתי מייחס כל כך חשיבות לסיבה שביגללה זימנו אותך לקצין מיון, פשוט תודה לאל שקיבלת הזדמנות לדרג מחשד את העשיפויות עכשיו שנה לאחר הצו הראשון. אני לפחות, חשבתי דרך התחת כשמיליתי את השאלון העדיפויות, פשוט תזכור לדרג מה שאתה באמת רוצה.

segala

New member
כן....

אין לך הרבה מה להתעמק מזה... אם אתה במבחנים לאיזשהו קורס, או שאתה מיועד לאיזשהו קורס... אז רק רוצים לדעת לאן לשלוח אותך אם לא תצליח... או אם תהיה בעיה דראסטית....

באמת חבל שאף אחד לא יודע

גם חבר שלי קיבל זימון כזה ובלשכה לא יכולים להגיד לו כלום... פשוט צריך להגיע, אז תמסור לו ד``ש :)

יניב10

New member
תגובה

זה הזמן לשנות את סדר העדיפיות.אם יש לך תפקיד מסויים שלא הופיע ואתה רוצה לקבל עליו מידע הק. מיון יעשה זאת ויגיד לך אם אתה מתאים מבחינת פרופיל קב``א. זה הרגע הגורלי ביותר ביום שאתה מתגייס אתה רואה ק.מיון והוא אומר לך לאן אצה הולך סביר להניח שלא תוכל לשנות את החלטתו.סרוב להתפנות יגרור מעצר!!! ובמקרה גרוע יותר 40 יום!!!

למעלה