קצין מיון

קצין מיון

אני מתגייס ביולי 01 , וקיבלתי השבוע זימון לקצין מיון בלשכ``ג , רציתי לברר מה פשר הזימון , האם כולם מקבלים אותו ומה בדיוק עושה קצין מיון בלשכ``ג , כי אני יודע שיש אחד ביום הגיוס , בבקו``ם

פשוט ככה

אני מניח שאתה בדומה למכר שלי בשם *ר* פ*ל*ש*ק, דחית את הגיוס בגלל סיבות כאלה וכאלה, ולכן (מסיבה בלתי מוצדקת בעליל, אבל מה לעשות צבא זה צבא) נתנו לך היזדמנות לדרג את ההעדפות שלך, ממש כמו בדף ההעדפות, רק אל מול קצין מיון. עכשיו, במקרה שבדומה ל-*ר* פ*ל*ש*ק גם אתה סתם מנסה להתחמק מקרבי, רק תדע שלקצין הזה אין זיין לבחורים כמוך. השיחה שלכם תלך ככה: מלש``ב:``שלום`` קצינון מיון:``שלום לך, אני יודע שאתה לא רוצה לשרת שירות קרבי.... אבל אתה תשרת שירות קרבי, אז הנה דף של כל יחידות השדה אשר עומדות לרשותך, תתחיל לדרג מהניסבל להכי פחות ניסבל, או שהעדפתך האשונה תהיה הנדסה קרבית.`` ככה לפחות הלכה הפגישה שלי עם הקצינון מיון. ואני אפילו לא אמרתי בשום מקום שאני מנסה להתחמק מקרבי, הוא פשוט הניח את זה כי אני נשורת עתודה...

*ר* פ*ל*ש*ק,

בניגוד לקרוב שלך בשם *ר* פ*ל*ש*ק, אני בדיוק ההיפך מלנסות להתחמק מקרבי...ומילאתי את השאלון העדפות שלי כמו שצריך ככה שאין לי מושג מה קורה עם זה... בכל אופן נראה לי הגיוני שאנשים בעלי נתונים מעולים ומובחרים , שיבואו לקצין מיון ויציהרו שאין להם מוטיבציה שלרת בקרבי והם יכולים לתרום לצבא יותר בתפקידים עורפיים , עלולים לקבל את מבוקשם - תלוי בקצין מיון...

תודה ...

לא חשבתי שדווקא השם שלי יביא לי מחמאות אבל זה תמיד כיף לקבל...

יניב10

New member
תגובה

רק קרביים מקבלים ק.מיון כשהם משלבי``ם. זה הזמן לשנות את סדר העדיפיות.אם יש לך תפקיד מסויים שלא הופיע ואתה רוצה לקבל עליו מידע הק. מיון יעשה זאת ויגיד לך אם אתה מתאים מבחינת פרופיל קב``א. זה הרגע הגורלי ביותר ביום שאתה מתגייס אתה רואה ק.מיון והוא אומר לך לאן אצה הולך סביר להניח שלא תוכל לשנות את החלטתו.סרוב להתפנות יגרור מעצר!!! ובמקרה גרוע יותר 40 יום!!!

למעלה