קציצות בשר עם רוטב
מצרכים:
חצי קילו בשר טחון 2 צלעות
1 בצל מגורר על פומפיה גסה, או לקצוץ קצוץ.
3 שיני שום כתושות.
2 ביצים
חצי כוס פירורי לחם.
כף אבקת מרק עוף בשרי לתערובת הבשר.
חצי כוס קמח מצה.
1 תפוח אדמה מגורר על פופיה גסה וסחוט היטב.
1 כפית מלח גס, פלפל שחור גרוס, 2 כפות פפריקה מתוקה איכותית, כף כורכום, כפית כמון.
2 כפות אבקת מרק עוף של בשר ללא מונסודיום ללא גלוטומט.
חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים אם אין ניתן להוסיף 2 כפות פטרוזיליה יבשה.
ההכנה:
לערבב את כל המצרכים בקערה, ולהכניס למקרר לספיגת טעמים למשך חצי שעה.
ליצור קציצות ולטגן.
הרוטב:
לחתוך לרצועות 2 בצלים גדולים להוסיף 3 שיני שום שלמות, מלח פלפל, תפוחי אדמה לקוביות גדולות כמה שאתם רוצים, חופן עלי סלרי ואפונה קפואה חבילה, 2 כפות אבקת מרק עוף, 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה הונגרית של חברת מימון.
לטגן במשך רבע שעה ולערבב היטב, לאחר מכן להוסיף מים רותחים מעל גובה תכולת המוצרים ולבשל במשך 25 דקות.
להוסיף את הקציצות ולבשל לעוד חצי שעה 40 דק.
מצרכים:
חצי קילו בשר טחון 2 צלעות
1 בצל מגורר על פומפיה גסה, או לקצוץ קצוץ.
3 שיני שום כתושות.
2 ביצים
חצי כוס פירורי לחם.
כף אבקת מרק עוף בשרי לתערובת הבשר.
חצי כוס קמח מצה.
1 תפוח אדמה מגורר על פופיה גסה וסחוט היטב.
1 כפית מלח גס, פלפל שחור גרוס, 2 כפות פפריקה מתוקה איכותית, כף כורכום, כפית כמון.
2 כפות אבקת מרק עוף של בשר ללא מונסודיום ללא גלוטומט.
חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים אם אין ניתן להוסיף 2 כפות פטרוזיליה יבשה.
ההכנה:
לערבב את כל המצרכים בקערה, ולהכניס למקרר לספיגת טעמים למשך חצי שעה.
ליצור קציצות ולטגן.
הרוטב:
לחתוך לרצועות 2 בצלים גדולים להוסיף 3 שיני שום שלמות, מלח פלפל, תפוחי אדמה לקוביות גדולות כמה שאתם רוצים, חופן עלי סלרי ואפונה קפואה חבילה, 2 כפות אבקת מרק עוף, 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה הונגרית של חברת מימון.
לטגן במשך רבע שעה ולערבב היטב, לאחר מכן להוסיף מים רותחים מעל גובה תכולת המוצרים ולבשל במשך 25 דקות.
להוסיף את הקציצות ולבשל לעוד חצי שעה 40 דק.