מצטערת רק עכשיו ראיתי הייתי מנותקת מהמחשב שבוע.
המתכון מהספר של בישולה עם שינויים שאני עשיתי במתכון עם השנים, מככב אצלי הרבה בארוחות.
לכדורי בשר-
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
2 ביצים
3 כפות גדושות פירורי לחם
1 כף אבקת מרק
מל"פ
צרור פטרוזיליה קצוצה
לרוטב-
3 כפות שמן
2 בצלים גדולים פרוסים
3 כוסות מים
רסק גדול (280 גרם)
2 כפות סוכר חום
4 כפיות מיץ לימון
קורט מלח
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
300 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
אופן הכנה-
מערבבים את כל כדורי הבשר בקערה גדולה
מחממים בסיר גדול שמן ומאדים את הבשר, מוסיפים את כל חומרי הרוטב פרט לשזיפים, כשרותח מעבירים לאש קטנה ומבשלים עוד 15 דקות.
צרים מהתערובת כדורי בשר ושמים את אותם בסיר, מוסיפים את השזיפים מביאים לרתיחה מכסים ומבשלים 20 דקות על אש קטנה, מערבבים מידי פעם.
בתאבון
המתכון מהספר של בישולה עם שינויים שאני עשיתי במתכון עם השנים, מככב אצלי הרבה בארוחות.
לכדורי בשר-
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
2 ביצים
3 כפות גדושות פירורי לחם
1 כף אבקת מרק
מל"פ
צרור פטרוזיליה קצוצה
לרוטב-
3 כפות שמן
2 בצלים גדולים פרוסים
3 כוסות מים
רסק גדול (280 גרם)
2 כפות סוכר חום
4 כפיות מיץ לימון
קורט מלח
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
300 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
אופן הכנה-
מערבבים את כל כדורי הבשר בקערה גדולה
מחממים בסיר גדול שמן ומאדים את הבשר, מוסיפים את כל חומרי הרוטב פרט לשזיפים, כשרותח מעבירים לאש קטנה ומבשלים עוד 15 דקות.
צרים מהתערובת כדורי בשר ושמים את אותם בסיר, מוסיפים את השזיפים מביאים לרתיחה מכסים ומבשלים 20 דקות על אש קטנה, מערבבים מידי פעם.
בתאבון