תותית עם שוקולד
New member
קציצות ו"כדורי בשר" משעועית
אני מכינה קציצות שעועית והיום גם ניסיתי להכין "כורי בשר". ויש לי 2 שאלות:
1. הכי חשוב- איך גורמים להם להיות יותר עסיסיים?? הכנסתי טחינה, הכנסתי קישוא ותפו"א. איך עושים שהם יצאו יותר עסיסיות?
2. "כדורי בשר" שמתי ברוטב בלי לטגן או לאפות לפני זה וזה פשוט יוצא עיסה, זה לא מתמצק (היה בפנים שעועית, טחינה, קוואקר, קישוא ותפו"א). האם אפשר להכניס משהו ל"מיצוק"?
אני מכינה קציצות שעועית והיום גם ניסיתי להכין "כורי בשר". ויש לי 2 שאלות:
1. הכי חשוב- איך גורמים להם להיות יותר עסיסיים?? הכנסתי טחינה, הכנסתי קישוא ותפו"א. איך עושים שהם יצאו יותר עסיסיות?
2. "כדורי בשר" שמתי ברוטב בלי לטגן או לאפות לפני זה וזה פשוט יוצא עיסה, זה לא מתמצק (היה בפנים שעועית, טחינה, קוואקר, קישוא ותפו"א). האם אפשר להכניס משהו ל"מיצוק"?