אריאלה פיקסלר אלון
New member
קציצות טונה מהירות
אני מצרפת לכם כאן מתכון נפלא ש"הינדסתי" פעם בביתי, כשהגיעו אלי אורחים בלתי קרואים. מן הסתם לא הייתי ערוכה לאירוח, ולא היו ברשותי חומרים לאירוח "מכובד". אחרי שעברו הלחץ , ההיסטריה והקריזה, עשיתי ספירת מלאי והבנתי שמה שיש לי במזווה, זה: 2 קופסאות טונה, כמה ביצים, פטרוזיליה וכוסברה. תבלינים יש לי תמיד , אז זה לא היווה בעייה. החלטתי מאותו רגע שאני מבשלת עם מה שיש, ונגמר סיפור. אז קדימה, הא לכם המתכון: 2 קופסאות טונה משומרת, 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנטנות 2 שיני שום כתושות 3 ביצים 3 כפות פירורי לחם חופן פטרוזיליה קצוצה חופן כוסברה קצוצה. מלח + פלפל -לפי הטעם 1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה 1/4 כפית פפריקה חריפה, או מעט צ'ילי גרוס.. אופן ההכנה: מסננים את הטונה מהשמן {או המים} מוסיפים את ייתרת החומרים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מטגנים בשמן חם עד הזהבה משני הצדדים, או לחילופין אופים בתנור, על תבנית עם נייר אפייה, בחום בינוני - גבוה {190 מעלות} עד הזהבה. רצוי להוסיף קישוא אחד מגורר דק לעיסה... יוצא פגז. עם המתכון הזה ניתן לשחק חופשי, להוסיף ולהפחית מצרכים על פי מה שנמצא בביתכם. יותר ביצים, פחות ביצים, ירקות מגוררים נוספים, ותערובת תבלינים שונה. זהו מתכון שתמיד עובד, ותמיד סוחט מחמאות . אשמח לקבל חוות דעת שלכם, אחרי שניסיתם את זה.
אני מצרפת לכם כאן מתכון נפלא ש"הינדסתי" פעם בביתי, כשהגיעו אלי אורחים בלתי קרואים. מן הסתם לא הייתי ערוכה לאירוח, ולא היו ברשותי חומרים לאירוח "מכובד". אחרי שעברו הלחץ , ההיסטריה והקריזה, עשיתי ספירת מלאי והבנתי שמה שיש לי במזווה, זה: 2 קופסאות טונה, כמה ביצים, פטרוזיליה וכוסברה. תבלינים יש לי תמיד , אז זה לא היווה בעייה. החלטתי מאותו רגע שאני מבשלת עם מה שיש, ונגמר סיפור. אז קדימה, הא לכם המתכון: 2 קופסאות טונה משומרת, 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנטנות 2 שיני שום כתושות 3 ביצים 3 כפות פירורי לחם חופן פטרוזיליה קצוצה חופן כוסברה קצוצה. מלח + פלפל -לפי הטעם 1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה 1/4 כפית פפריקה חריפה, או מעט צ'ילי גרוס.. אופן ההכנה: מסננים את הטונה מהשמן {או המים} מוסיפים את ייתרת החומרים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מטגנים בשמן חם עד הזהבה משני הצדדים, או לחילופין אופים בתנור, על תבנית עם נייר אפייה, בחום בינוני - גבוה {190 מעלות} עד הזהבה. רצוי להוסיף קישוא אחד מגורר דק לעיסה... יוצא פגז. עם המתכון הזה ניתן לשחק חופשי, להוסיף ולהפחית מצרכים על פי מה שנמצא בביתכם. יותר ביצים, פחות ביצים, ירקות מגוררים נוספים, ותערובת תבלינים שונה. זהו מתכון שתמיד עובד, ותמיד סוחט מחמאות . אשמח לקבל חוות דעת שלכם, אחרי שניסיתם את זה.